Porter "górny" made in Poland?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • toto
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2006.12
    • 949

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
    zachęceni przez Kopyra leżakowaliśmy toto w piwnicy i niestety, po roku dalej był to po prostu mózgotrzep.
    Różnych rzeczy człowiek się o sobie dowiaduje (jestem #%$&* po prostu mózgotrzepem ?). Ale tak długiej przerwy w życiorysie to jednak nie miałem.
    A Kopyr za sprawstwo kierownicze i tak ma przerąbane.

Comment

• kopyr
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2004.06
      • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika toto
      Różnych rzeczy człowiek się o sobie dowiaduje (jestem #%$&* po prostu mózgotrzepem ?). Ale tak długiej przerwy w życiorysie to jednak nie miałem.
      A Kopyr za sprawstwo kierownicze i tak ma przerąbane.
      Jeśli już to podżeganie. Za to są zawiasy.
      blog.kopyra.com

Comment

• Marusia
        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
        🍼🍼
        • 2001.02
        • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika toto
        Różnych rzeczy człowiek się o sobie dowiaduje (jestem #%$&* po prostu mózgotrzepem ?).
        Przepraszam, Toto, oświadczam, że to nie Ciebie leżakowałam w piwnicy, tylko Fratera i to on był mózgotrzepem
        Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2010-10-13, 20:45.
        www.warsztatpiwowarski.pl
        www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

Related Topics

Collapse

• bastion
          Ukraina, Kijów, Krasnova 27, John Barleycorn ( Winetime) [ Bez wyszynku]
          bastion
          Kolejne z tajemniczych piwnych miejsc na mapie Kijowa.
          Winetime to firma zajmująca się dystrybucją napojów alkoholowych i nie tylko. Nazwa sugerowała by, że głównym punktem programu jest u nich wino. Jednak to nie jest tak do końca.
          W 2019 roku postanowili urozmaicić ofertę o...
          2023-12-28, 20:28
        • heckler
          Czechy, Praga-Dolní Měcholupy, Ke Slatinám 117/16, Pivovar Panaczech
          heckler
          Praha-Dolní Měcholupy to kolejna dzielnica w której działa browar. Krótka, piesza wycieczka z browaru Vik i meldujemy się pod browarem. W sumie to pod budynkiem gdzie jeszcze stoi 1500l warzelnia, czyli na ulicy Pod hřištěm. Krótka rozmowa z zajętym warzeniem sladkiem, szybkie foto ciasnego...
          2023-07-25, 09:37
        • bastion
          Chorwacja, Zadar, Andreje Hebranga 6, Brlog Zadruzna Pivovara.
          bastion
          Kiedy dotarłem na miejsce po kilkunastominutowym spacerze z półwyspu na którym znajduje się starówka, spotkał mnie mały szok.
          Po przedstawieniu się że jestem z Polski, gość zaśmiał się i powiedział - Ja też.
          Mało tego ten co go tam widać też jest z Polski, a ten co warzy...
          2022-09-02, 21:32
        • dadek
          Chorwacja, Zagrzeb, Illica 222, Pivana/Pivovara Grif
          dadek
          To miejsce odwiedziłem już przy swojej pierwszej wizycie w Zagrzebiu, a było to już 20 lat temu... Wtedy w Chorwacji (zupełnie tak jak w Polsce) specjalnego wyboru piw nie było a tu, kilka minut tramwajem od ścisłego centrum, zawsze lało się Ožujsko czy Zagrebačko ze znajdującego się...
          2021-09-09, 22:46
        • heckler
          Czechy, Kojetin, Kroměřížská 109, Měšťanský pivovar Kojetín, a.s.
          heckler
          Po 109 latach piwnej posuchy w Kojetinie od zeszłego roku znowu warzy się piwo. Browar i to spory browar, warzy od 2021 roku, natomiast restauracja, kręgielnia ma ruszyć, być może pod koniec tego roku. Póki co w środku trwają prace wykończeniowe, a i na zewnątrz elewacja nie jest jeszcze...
          2022-08-18, 12:51
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...