Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowe Kormorany: Jasny i Ciemny
Collapse
X
-
Last edited by Pankracy; 2010-11-04, 17:44.
-
-
Nagrają nas?
Też jestem w pozytywnym szoku. Jak odmienne to podejście od koncernowego bełkotu... Wypowiedział się sam piwowar, a w KP pewnie znowu wypchliby na scenę Pawła K., który oznajmiłby:
Wszystkie użyte chmiele są najwyższej jakości i odpowiadają dynamicznemu charakterowi naszego konsumenta, dla którego liczy się przede wszystkim relewantność doznań. Premiumowe nachmielenie piwa dodatkowo podkreślone jest przez kształt butelki i krój liter na etykiecie.
Brawo Kormoran.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziWszystkie użyte chmiele są najwyższej jakości i odpowiadają dynamicznemu charakterowi naszego konsumenta, dla którego liczy się przede wszystkim relewantność doznań. Premiumowe nachmielenie piwa dodatkowo podkreślone jest przez kształt butelki i krój liter na etykiecie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika petrus33 Wyświetlenie odpowiedziA wiadomo kiedy te nowe piwa będą dostępne w sklepach ?Last edited by krzychal1; 2010-11-05, 21:33.
Comment
-
-
Jasnego Kormorana będę pił w piątek (12.11.2010 r.) na wycieczce w BK. Wg informacji od piwowara chmielenie ma byc zblizone do Pilsner Urquell'a (czeskiego). Oby! Brak w ofercie dobrego pilsa przeszkadzał by dać BK najwyższe noty za stworzenie porządnego browaru z dobrymi piwami. Dożyłem w Olsztynie do czasów że można się w nim napić dobrego olsztyńskiego piwa! A juz myslłem że nigdy do tego nie dojdzie....dobre piwo pite z umiarem nie szkodzi nawet w największych ilościach...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pazurq Wyświetlenie odpowiedziDożyłem w Olsztynie do czasów że można się w nim napić dobrego olsztyńskiego piwa! .
Wycieczki w browarze nie liczę, Irisha też.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziGdzie? Adresy poproszę
Wycieczki w browarze nie liczę, Irisha też.
Było w MyFish koło zamku ( Świeże) i w pubie Sordyla a;e obecnie to nie wiem gdzie- poza tym w większości sklepów osiedlowych na Pieczewie (sklepy na stronie browaru).dobre piwo pite z umiarem nie szkodzi nawet w największych ilościach...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pazurq Wyświetlenie odpowiedziChodzi Ci o pijalnie piwa ?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pazurq Wyświetlenie odpowiedziByło w MyFish koło zamku ( Świeże)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pazurq Wyświetlenie odpowiedzii w pubie Sordyla
Zatem jest zadanie dla Ciebie by to sprawdzić i opisać nam tu ładnie jak sprawa wygląda w tych dwóch pubach. W innych olsztyńskich zresztą teżLast edited by Pendragon; 2010-11-07, 14:58.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi...nikt nie wspomniał na forum o dostępności Świeżego.
aha, a sordylowy pub to na wilczyńskiego czy 15-tka? ten drugi chyba już nie należy do niego. a może był własnością innego siatkarza i coś mieszam?veni, emi, bibi
Comment
-
-
Na Wilczyńskiego to innego byłego siatkarza - Irka Nalazka; trudno tam szukac dobrego piwa. Chodziło mi o 15 - stkę - też słyszałem że Sordyl sprzedał pub. ale nie jestem pewny czy mozna tam jeszcze wyroby BK z kega dostac - sprawdzędobre piwo pite z umiarem nie szkodzi nawet w największych ilościach...
Comment
-
Comment