Ja polecam Pozytywke na Okopowej tam można się napić piwa z nalewaka Kormorana
Nowe Kormorany: Jasny i Ciemny
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jedrek122 Wyświetlenie odpowiedziJa polecam Pozytywke na Okopowej tam można się napić piwa z nalewaka Kormorana
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Właśnie skończyłem degustację Kormorana - mocno chmielone! Przwaga chmielu goryczkowego nad aromatycznym z korzyścia dla smaku. Posmak dobrego pilsa zostaje w ustach na długo jak i posmak dobrej goryczki. Piana gęta, obfita drobnoziarnista utzrymała sie w szklance do końca (moze mylne , bo koniec był szybki), piwo udane, zobaczymy jak będzie z nastepnymi warkami. Ta ma termin spożycia do 07.02.2011 r. Piwo pasteryzowane, rodzaje chmielu: Marynka. Sybilla. Lubelski, czeski Zatecki i niemiecki Tettnanger. Alkohol 4.9 % obj, Ekstrakt - 12,5 %. Wieczorem degustacja ilościowa! Do miłego....dobre piwo pite z umiarem nie szkodzi nawet w największych ilościach...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pazurq Wyświetlenie odpowiedziPiwo pite z umiarem nie szkodzi nawet w największych ilościach !Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Ciemnego jeszcze nie ma. mam nadfzieje że może na wycieczce (przełożona na 20.11.2010) w BK juz może chociaż z tanka sie napije ciemnego . Jasny naprawdę rewelacja! Goryczka w sam raz.dobre piwo pite z umiarem nie szkodzi nawet w największych ilościach...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziA ciemne piłeś?dobre piwo pite z umiarem nie szkodzi nawet w największych ilościach...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pazurq Wyświetlenie odpowiedziCiemnego jeszcze nie ma. mam nadfzieje że może na wycieczce (przełożona na 20.11.2010) w BK juz może chociaż z tanka sie napije ciemnego . Jasny naprawdę rewelacja! Goryczka w sam raz.
Comment
-
-
ciemny KormoraN bedzie dopiero (najwcześniej) przed świętami, niestety nie spróbowałem go w browarze- nie dają przed końcem procesu leżakowania ) Nie chcą ryzykować - ma być dopracowany na tip top. Obiecano do mnie zadzwonić i zaprosic na specjalną degustaCJĘ PPRZED premiera rynkową. Wycieczka udana browar się rozrasta - nowa leżakownia. nowe tanki itd. robi imponujące wrażenie - w ciągu roku taka zmiana - warto warzyć piwa dla smakoszy w tym kraju ...dobre piwo pite z umiarem nie szkodzi nawet w największych ilościach...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pazurq Wyświetlenie odpowiedziWycieczka udana browar się rozrasta - nowa leżakownia. nowe tanki itd. robi imponujące wrażenie - w ciągu roku taka zmiana - warto warzyć piwa dla smakoszy w tym kraju ...
Comment
-
-
Kormoran ciemny będzie najwcześniej po 15 stycznia wiadomość z BK! Wciąż leżakuje,,,, Ma być dobry , to musi leżeć , Od jutra w sklepach w Olsztynie następna warka Kormorana jasnego ,,poprawionego'' wg Waszych uwag - jestem ciekaw jak to wyszło.dobre piwo pite z umiarem nie szkodzi nawet w największych ilościach...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pazurq Wyświetlenie odpowiedzi...,,poprawionego'' wg Waszych uwag ...
Comment
-
-
To dwie dobre wiadomości. Raz, że nie chcą wypuszczać na rynek piwa które nie jest jeszcze odpowiednio odleżakowane, a dwa że biorą pod uwagę opinie konsumentów. Coraz bardziej mi się podoba ich podejście do piwa . No, to teraz czas na coś górnej fermentacji, może jakiś stout?JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
Comment