Tyle tylko, że fotoreportaż pochodzi z minionego sezonu letniego. Gdy gościliśmy na tych ziemiach, czyli w lutym ubiegłego roku, lokal, z którego pochodzą te fotografie był jeszcze w budowie. No, ale skąd możesz o tym wiedzieć, jeżeli tam nigdy nie byłeś.
Karczma, która uchodziła za firmową w owym czasie, znajduje się 300 metrów bliżej głównej szosy. Tam polewano, tylko i wyłącznie klasycznego Orvala.
Jedziemy dalej.
Piwo, o którym wspominasz, w tamtym czasie nie było warzone od dwóch lat, nawet dla braciszków. Niestety nie mam daru jasnowidztwa, które by mi podpowiadało, że za pół roku piwo odrodzi się na nowo i będzie dostępne dla mas.
Karczma, która uchodziła za firmową w owym czasie, znajduje się 300 metrów bliżej głównej szosy. Tam polewano, tylko i wyłącznie klasycznego Orvala.
Jedziemy dalej.
Piwo, o którym wspominasz, w tamtym czasie nie było warzone od dwóch lat, nawet dla braciszków. Niestety nie mam daru jasnowidztwa, które by mi podpowiadało, że za pół roku piwo odrodzi się na nowo i będzie dostępne dla mas.
Comment