piwnyturysta.wordpress.com czyli blog abernackiego

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• skitof
    Blog, blog, blog
    skitof
    Świadomość piwa rośnie. Rośnie również rzesza piwoszy chcących podzielić się swoimi spostrzeżeniami z innymi. Piszą blogi, recenzują piwa, kształtują potrzeby i świadomość innych. Czasami browary przysyłają im też piwa do recenzji. Niektóre blogi są absolutnie obowiązkową lekturą,...
    2012-01-18, 00:14
  • DraveS
    Jak uzyskać opinię o Piwie
    DraveS
    Hej jestem w sumie początkujący, za mną 7 warek. Taka mnie naszła rozkmina, bo obejrzałem nowe 1000IBU Kopyra w którym mówi, że ciężko jest w domu uwarzyć lepsze piwo niż w sklepach (bo są teraz takie dobre). Właśnie degustuję swoją najnowszą warkę (a miałem chwilę przerwy i piłem...
    2020-06-25, 18:46
  • anteks
    2025.XX.XX - Mistrzostwa Polski Piwowarów Domowych
    anteks
    Mistrzostwa Polski Piwowarów Domowych XX.XX.2025 Ogłoszenie wyników ????????
    1. Niskoalkoholowe Black IPA (do 2,0% alk.)
    2. Table Saison
    3. Desitka (Světlé Výčepní)
    4. Polish Wheat
    5. Dunkelweizen
    6. Nowofalowy Pils
    7. Altbier
    8. Session New England...
    Start
    2025-05-09
    Koniec
    2025-05-11
    2024-12-09, 16:26
  • AaLeX
    Głubczyce, Rycerskie jasne pełne
    AaLeX
    Piwo do nabycia w sieci Dino. Alkohol 5,6%, innych danych brak. Cena 2,80zł za puszkę. Kolor ciemne złoto, klarowny. Piana obfita, jak zawsze w Głubczycach. Zapach dziwny, metaliczno-słodowy. Smak, no cóż, bardzo specyficzny. Na początek mocny metal, w tle wyraźne nuty kwasowo-goryczkowe. Dziwne,...
    2024-01-04, 12:59
  • bastion
    Słowacja. Prievidza, Gorazdovo Nabrezie 50, Camelot Pub.
    bastion
    W 2020 roku zaczął warzyć piwo browar rzemieślniczy Galgenberg mieszczący się w małym miasteczku - Nitrianske Pravno na Słowacji.
    Miałem ochotę tam zaglądnąć, ale po rozmowie z właścicielem okazało się że w dniu w którym mogłem przyjechać, niestety nikt nie pracował. Nie...
    2023-02-28, 23:43
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...