Witam ![stout](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/stout.gif)
Chyba w Berounie 'U Medvidku' podano mi kiedyś palony jęczmień w charakterze piwnej przekąski. Dobre było
Tak się składa, że mam trochę ziarna. Czy ktoś z Forumowiczów wie, jak się taki wynalazek przyrządza? I kiedy należy wyłączyć gaz pod patelnią, bo mam wrażenie, że trochę za mocno spaliłem pierwszą transzę
A może jakieś przepisy, dodatki itepe?
![stout](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/stout.gif)
Chyba w Berounie 'U Medvidku' podano mi kiedyś palony jęczmień w charakterze piwnej przekąski. Dobre było
![Uśmiech](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/smile.gif)
![Morda](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/biggrin.gif)
![stout](https://www.browar.biz/core/images/smilies/br/stout.gif)
Comment