Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika porek388
Wyświetlenie odpowiedzi
Piwo z USA?
Collapse
X
-
2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarh Wyświetlenie odpowiedziA stronę można prosić...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaszynaDoPiwa Wyświetlenie odpowiedziNigdy nie piłem takiego prawdziwego piwa z USA,ale 15zł to nie wystarczyłoby nawet na samą przesyłkę,a co dopiero kupno samego browara
Comment
-
-
Przepraszam, że odgrzewam stary temat, ale orientuje się ktoś może, gdzie poza Krakowem można kupić u nas w kraju piwa z USA? Najbardziej interesuje mnie Polska zachodnia, w Poznaniu, skąd jestem póki co nie ma... Oczywiście nie chodzi mi o Buda tylko o coś z Anchora, Flying Doga albo Left Hand itp.IPA, AIPA, EPA andALE!!!:D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika reveur Wyświetlenie odpowiedziPrzepraszam, że odgrzewam stary temat, ale orientuje się ktoś może, gdzie poza Krakowem można kupić u nas w kraju piwa z USA? Najbardziej interesuje mnie Polska zachodnia, w Poznaniu, skąd jestem póki co nie ma... Oczywiście nie chodzi mi o Buda tylko o coś z Anchora, Flying Doga albo Left Hand itp.
Comment
-
-
Nie znam żadnego sklepu, w którym amerykańskie piwa byłyby w stałej ofercie. Musisz po prostu śledzić wiadomości ze sklepów specjalistycznych - czasem coś się trafi. W tej chwili trochę amerykańskich piw jest we wrocławskim Browarku (ul. Szczęśliwa). To z Poznania trochę bliżej, niż Kraków. Wydaje mi się też, że kiedyś widziałem amerykańskie piwa w Poznaniu w sklepie na rogu Hetmańskiej i Głogowskiej.Posłusznie melduję, panie lejtnant - odpowiedział Szwejk z poczciwym uśmiechem - że podczas gdy czekałem na pociąg, spotkała mnie ta przygoda, że siedziałem przy stole i piłem jeden kufel piwa za drugim.
http://kawairakija.wordpress.com O Bałkanach - powierzchownie i dogłębnie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kefir87 Wyświetlenie odpowiedziW tej chwili trochę amerykańskich piw jest we wrocławskim Browarku (ul. Szczęśliwa).IPA, AIPA, EPA andALE!!!:D
Comment
-
Comment