Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemo70
Wyświetlenie odpowiedzi
Wasze piwo na Sylwester 2010
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tom38 Wyświetlenie odpowiedziDobrze zchłodzone
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tom38 Wyświetlenie odpowiedziDobrze zchłodzoneMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziNie mówi się dobrze schłodzone tylko odpowiednio schłodzone.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil Wyświetlenie odpowiedziJa tam wolę dobrze.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Ja w tym roku skromnie.
W lodowce się chłodzą:
O.K. Beer
Boston Lager 0.65
Kaper
Boston Lager 0.65
Żywiec Porter
Żywiec Porter
Jak mi nie wystarczy to zejdę do piwniczki5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Korekta
Właśnie dotarły do mnie Rybnicki Niepasteryzowane i Gniewosz.5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Za nami już Jasne z Zawiercia i Lwówek Piastowski.
Czekają:
reszta Zawiercia (Bursztynowe, Czekoladowe i Miodowe)
Lwówek Książęcy
i jako szampan Primator Weizen
A na rano Podpiwek z OlsztynaOstatnia zmiana dokonana przez iron; 2010-12-31, 20:49.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Chciałem w tym roku uczcić Nowy Rok jakimś Belgiem 0,75 ale pogoda przez cały grudzień nie zachęcała do wyjazdu po piwo do Gdańska czy Tczewa, a u mnie takie jest nie do dostania, chociaż w jednym sklepie widziałem półtorej roku temu butelkę La Trappe. W końcu stwierdziłem, że picie o północy takiego piwa, to marnotrastwo
Za mną Zawiercie Czekoladowe, Racibórz Twierdzowe a teraz Kormoran Mocno Chmielone. A w kolejce do wyboru (albo dziś albo jutro) stoi jeszcze trochę "specjałów", jak np. Sarmackie, Svijany 11, Krakonos 11, Jagiełło Specjal czy Brackie Pale Ale. To ostatnie chyba będzie moim szampanem.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziMy mamy Duvela 0,75, a do tego świetne babcine nalewki
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo to do pełni szczęścia brakuje tylko nisko nadlatujących samolotówMM961
4:-)
Comment
-
Comment