W trakcie imprezy sylwestrowej nie piłem piwa (w klubie był tylko Carlsberg). Ostatnim piwem roku 2010 było u mnie własne, domowe "Bożonarodzeniowe".
Wasze piwo na Sylwester 2010
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika martix0 Wyświetlenie odpowiedziPiwa w 2011 jeszcze nie piłem, a na zakończenie 2010 świetne piwo z Czech
Radegast Premium
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
A ja rok 2010 zakończyłem, a 2011 rozpocząłem na imprezce u brata i nasz zestaw sylwestrowy składał się z Chimay Blue, Duvel, Bonator, GCh 2009, Uhrbock oraz kilka domowych "belgów", jako szampan La Trappe Quadrupel, a dzisiaj na zaskok GCh 2010Save water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile
Comment
-
-
-
pierwszym piwem w 2011 (przypadkiem) okazał się Cieszyński Porter (wracając z prywatki i czekając o 6 rano na autobus wstąpiłem do knajpy, gdzie jedynym dostępnym piwem butelkowym był ów porterek), a teraz - o 20 rano - Leżajsk - oby nie był to rok pod znakiem GŻ
Do Siego Roku!!Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Ja w Nowy Rok poszalałem z moim pierworodnym :
Krajan - Bearnard porter
Konstancin - Bardzo Mocny
Lwówek - Lwówek Piastowski
Fortuna - Czarne Miodowe
Racibórz - Twierdzowe Niepasteryzowane
Kormoran - Miodne, Irish Beer, Krzepkie
Browar na Jurze - Zawiercie Bursztynowe, Miodowe
Gościszewo - Pszeniczne / Viva Hel
Witnica (BOSS) - Lubusz, Lubuskie, Gorzowiak - miodowe ciemne i jasne, Celtyckie.
Zostało mi na dzisiaj jeszcze
Krajan - porter miodowy i Nakielskie ciemne
Koreb - Łaskie Żywe
Comment
-
-
2010 zakończyłem Brackim Pale Ale (ostatnie 3 łyki były pierwszymi w 2011).
Pierwszym całym piwem w 2011 był Namysłów Zamkowe Export.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopista Wyświetlenie odpowiedziPrzełom roku zdecydowanie pod znakiem MJ. W Sylwestra oba Lwówki a Nowy Rok - Ciechan Wyborne.
Ja w Sylwestra przed imprezą 3 Mastne Brackie i jedno Harde, a potem to już sama wódka ,bo do wyboru oprócz Specjala było Dębowe Mocne, Tyskie Gronie, Warka Strong i Lech Premium. Miał być Pilsner Urquel ,który jest co prawda cieniem dawnego Pilsnera ,ale nie było ,więc i sensu picia piwopodobnych napojów nie widziałem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dipeone Wyświetlenie odpowiedziMJ - Mary Jane?
Comment
-
-
Beerhouse (marcowe, helles, dunkel) plus Munchen vaaskne - oba browary łotewskie. Plus niepiwo)))Ostatnia zmiana dokonana przez Lubiepiwo90; 2011-01-02, 19:40."nie traćcie ani sekundy, zmarnowany jest czas, którego nie spędzacie w gospodzie", Ladislav Klima "Tragikomedia ludzka"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lubiepiwo90 Wyświetlenie odpowiedziBeerhouse (marcowe, helles, dunkel) plus Munchen vaaskne - oba browary łotewskie.Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2011-01-02, 20:46.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment