Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish
Wyświetlenie odpowiedzi
Promocja Małych Regionalnych Browarów
Collapse
X
-
-
-
Piję piwa z Witnicy, Kormorana,Ambera, CZarnkowa Fortuny i Ciechanowa, ( to ostatnie czasami, bo nie chce mi się zbyt często jeździć kilka przystanków), bo mam je blisko. Jechać 140 kilometrów do Warszawy, by sprawdzić, czy piwa z Konstancina są kwaśne? Nie chce mi się. Aż tak nie potrafię się poświęcić.Ostatnia zmiana dokonana przez Feti; 2010-12-20, 16:05.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof Wyświetlenie odpowiedziAle też jak się mają wyniki DP do wyników plebiscytu na Piwo Roku - nijak. I w sumie dobrze.Ostatnia zmiana dokonana przez delvish; 2010-12-20, 16:27."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Jest ponad 1000 hl jeśli przywoływać konkrety.Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2010-12-20, 16:55.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Miałem na myśli ten rok."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
ten rok i konkretny browar- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedziMiałem na myśli ten rok.
EDIT: Chociaż w sumie jest 275hl, więc ART też się solidnie machnął.Ostatnia zmiana dokonana przez kopyr; 2010-12-20, 17:40.
Comment
-
-
Aaa... to inna bajka, jakoś myślałem, że to ogólne pożycie w danym roku. To zmienia postać rzeczyOstatnia zmiana dokonana przez delvish; 2010-12-20, 17:45."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziTe 13hl, to jest te 6% Kormorana. Czyli, 100% to będzie ok. 200hl z Polski. DP podaje konkretnie 195hl.
EDIT: Chociaż w sumie jest 275hl, więc ART też się solidnie machnął.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof Wyświetlenie odpowiedziAle chyba wszystkie te dane nie mogą być prawdziwe, bo 13 hl z 275 to nie jest 6%.
Comment
-
-
Napisałem ile jest wprowadzonych piw ogólnie i się nie pomyliłem.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedzi275hl jest w sumie w DP, razem z piwami z zagranicy i z browarów domowych.
Comment
-
-
Zrobiłem sobie liste piw ,które chciałbym widzieć na półce w pobliskim sklepie(tydzień temu),dzisiaj szefowa sklepu przeprosiła mnie,że nie zdobyła wszystkich!
Jednak prawdziwi handlowcy też istnieją.
Fortuna wychodzi trochę drożej(4,50)ale nie muszę po nią jechać.
Wniosek sie nasuwa sam,jeśli sprzedawca nie wie ,że coś istnieje to tego nie sprowadzi.
Comment
-
-
I tu się pojawia kolejny problem: świadomość/wiedza osób handlujących piwem lub podajacych je w lokalach. Teoretycznie to właśnie oni powinni dawać przykład, zachęcać, reklamować, proponować co raz to ciekawsze nowości. Natomiast jest odwrotnie, to my konsumenci zrzeszeni wokół browar.bizu zwracamy uwagę jak się piwo powinno podawać a jak nie oraz na to jak je przechowywać. Dobrze że chociaż my, ale to nie tak do końca powinno wyglądać.
Comment
-
Comment