Corroro miał na mysli, że browar.biz będzie funkcjonował, mimo, że Bodex nie będzie nas zamęczał swoimi wypowiedziami z małej litery .
Browar Bartek kończy działalność?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziMasz ku temu jakieś podstawy czy to zwykłe "wydajemisię"?
Comment
-
-
No to wiesz Pendi ro robić dalej- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
I co ja mam zrobić? Niby nie dostałem prikazu milczenia, ale skoro cororo ( ) zdecydował się nie ujawniać swoich argumentów... Nie wiem czemu? Może dlatego, że są to tylko domniemania (aczkolwiek silnie umocowane), a nie wiedza.
Powiem tyle - wygląda na to, że wszystko to tylko plotka.
I tego sobie i Wam życzę z okazii Świąt
Cororo - mam nadzieję, że się nie gniewasz, że trochę uspokoiłem forum?
ART - mogłeś te kilka minut poczekać z newsletteremLast edited by Pendragon; 2010-12-24, 15:11.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Wywaliłem przynajmniej ze wstępniaka. A Kurier się wysyła jeszcze- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziO stary. Jeżeli chodzi o TO SŁOWO, to nie ma litości. Terror FCJP!!!JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziI co ja mam zrobić? Niby nie dostałem prikazu milczenia, ale skoro cororo ( ) zdecydował się nie ujawniać swoich argumentów... Nie wiem czemu? Może dlatego, że są to tylko domniemania (aczkolwiek silnie umocowane), a nie wiedza.
Powiem tyle - wygląda na to, że wszystko to tylko plotka.
I tego sobie i Wam życzę z okazii Świąt
Cororo - mam nadzieję, że się nie gniewasz, że trochę uspokoiłem forum?
ART - mogłeś te kilka minut poczekać z newsletterem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
Powiem tyle - wygląda na to, że wszystko to tylko plotka."Niech zatrwożą się niewierni, przyjaciele, na sztorc kosa..."
Comment
-
-
Jeśli to plotka, którą szef browaru sam rozpuszcza, to aż boję się pomyśleć jaki genialny pomysł marketingowy będzie następny
No to teraz wieść poszła w świat i będą reakcje typu "o rety, zamykają nam Bartka, szybko wykupmy to co jeszcze zostało". No i browar cudem przeżyje. C'est genial.Last edited by ART; 2010-12-25, 00:18.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Tak jak napisałem Pendragonowi w mejlu. Browar nie zostanie zamknięty. Przerwa w warzeniu piwa potrwa miesiąc lub dwa. Jest to spowodowane zbyt mały zapotrzebowaniem na piwo w okresie zimowym. Mam nadzieję że tym postem uspokoiłem wszystkich. Tak więc nie ma się czym martwić. Chociaż przypomniał mi się post Kloss'a odnośnie browaru w Babinie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedziZ początkiem lutego browar wznawia produkcję.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedziZ początkiem lutego browar wznawia produkcję.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bodex Wyświetlenie odpowiedzi
dla mnie było super tym bardziej, że była to ostatnia okazja do napicia się bartka. jak się dowiedziałem od właściciela zaprzestaje produkcji i zawiesza działalność browaru. a więć RIP BARTEK
Wszystko co związane z piwem i browarnictwem...Poddziały: Prasówka | Biblioteka | Ogłoszenia branżowe
Grothesk
Comment
-
-
no przykro mi. niech spoczywa w pokojukibic w kapciach
tv & piwo :))
http://www.pivnica-ceska.pl
http://www.beerpubs.pl/p876,Pivnica-Ceska
http://www.facebook.com/pages/Pivnic...74305045922247
Comment
-
Comment