10-ta rocznica to dobra okazja do wydania upamiętniającej ją podstawki.Teraz jednak pewnie już za późno. Mam nadzieję że zdążą przynajmniej na 150-lecie browaru za 2 lata.
Tak czy siak moje nalepsze życzenia z okazji 10-lecia obecnej firmy.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Czy to piwo rzeczywiście warzone jest w stylu marcowego?
W sumie fajny pomysł, piwo dobre, tylko etykieta taka mało "jubileuszowa", i może przydałoby się więcej informacji, z jakiej to okazji świętują to 10 - lecie, bo na etykiecie niby stoi rok 1864, a tu taka skromna rocznica?
Czy to piwo rzeczywiście warzone jest w stylu marcowego?
W sumie fajny pomysł, piwo dobre, tylko etykieta taka mało "jubileuszowa", i może przydałoby się więcej informacji, z jakiej to okazji świętują to 10 - lecie, bo na etykiecie niby stoi rok 1864, a tu taka skromna rocznica?
Na etykiecie stoi duże "10 lat", na kontrze natomiast jest tekst, myślę, że wystarczająco wyjaśniający, w jakim celu to piwo zostało uwarzone.
Ciekawa jestem, czy już komuś udało się spróbować Naszego Jubilata?
warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Comment