No, w końcu to zobaczyłem. I od razu rzucił mi się w oczy ciekawy patent z termometrem. Marusiu, ty tam masz u siebie zawieszony nad garem elektroniczny czujnik temperatury, taki do wystawienia sondy za okno?
Nasi w TV + Piwo w TV = Marusia w TV
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2011-02-17, 14:51.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo, w końcu to zobaczyłem. I od razu rzucił mi się w oczy ciekawy patent z termometrem. Marusiu, ty tam masz u siebie zawieszony nad garem elektroniczny czujnik temperatury, taki do wystawienia sondy za okno?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Teraz takie wszędzie można kupić, czemu właśnie z Ikei? Może inne nie przewidują takich "upałów"?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Polecam coś takiego http://allegro.pl/termometr-cyfrowy-...455301553.htmlMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Znów podobno Marusia w TVMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziZnów podobno Marusia w TVMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Tak, sama już zaczynam się bać, bo co chwila z różnych stron dochodzą mnie wieści, że znowu byłam w telewizji Raz coś nakręcą i potem puszczają nie wiadomo ile razy jako zapchaj dziurę.
A co do Discovery: udało mi się w końcu obejrzeć - muszę przyznać, że fajnie zmontowali proces warzenia piwa domowego, moja chata też całkiem sympatycznie wyszła Natomiast nie wiem, czy zwróciliście uwagę na szklanki z piwem stojące przed panami z Warki: obie mają sztucznie dorobioną pianę - w obu szklankach identyczna i o nienaturalnym kształcieOstatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2011-02-20, 20:21.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziTNatomiast nie wiem, czy zwróciliście uwagę na szklanki z piwem stojące przed panami z Warki: obie mają sztucznie dorobioną pianę - w obu szklankach identyczna i o nienaturalnym kształcieMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Zwróciłem uwagę na tę pianę, wydało mi się to dziwne, ale nie pomyślałem, że to sztuczka.
Marusia, ty powinnaś zmienić menadżera na takiego co wymusi wynagrodzenie od ilości emisji
Comment
-
-
Popatrzcie na szklankę około 10 min 44 sec., szklanka się przesunęła i piana została w powietrzuŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Hehe, a dokładniej, to piana się przesunęła pierwsza a sekundę potem szklanka się do niej dostosowała. Brawo za czujne oko!
Comment
-
-
No, Marusia zawsze miała problemy z pianąMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziNo, Marusia zawsze miała problemy z pianą
Ale piana rządzi, całą resztę programu zdecydowanie usuwa w cień
Comment
-
Comment