Szukam piwa :)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Izzy88
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.02
    • 3

Szukam piwa :)

Witam wszystkich, to moj pierwszy post tutaj wiec prosze o wyrozumialosc jesli pomylilem dzialy.

Na wstepie powiem ze jestem zwyklym konsumentem, nie smakoszem, nie znam sie na piwie

Poczatku probowalem sam znalezc cos w necie, ale przy takiej ilosci gatunkow i marek na jakie sie natknalem prawie niemozliwe jest znalezienie czegokolwiek. Uznalem wiec ze czas zapytac specjalistow

Wraz moja dziewczyna szukam jakiegos dobrego ogolodostepnego, lekkiego, najlepiej niskoprocentowego piwa.

Nie mam na mysli smakowych karmi, czy innych takich wynalazkow. Chodzi bardziej o piwo w stylu Miller Genuine Draft

Z gory dzieki.
  • pioterb4
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2006.05
    • 4322

Wraz moja dziewczyna szukam jakiegos dobrego ogolodostepnego, lekkiego, najlepiej niskoprocentowego piwa.
    Takie rzeczy to chyba tylko w Erze Chociaż to jeszcze zależy od tego jak konkretnie definiujemy ogólnodostępność.

Chodzi bardziej o piwo w stylu Miller Genuine Draft
    To się kłóci ze stwierdzeniem "szukamy dobrego piwa" zawartym w pierwszym zacytowanym fragmencie.

Comment

• TomX
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2004.09
      • 1035

Łatwiej byłoby Wam pomóc, gdybyście napisali skąd jesteście (np w profilu...).

Comment

• Izzy88
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2011.02
        • 3

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedzi
        Takie rzeczy to chyba tylko w Erze Chociaż to jeszcze zależy od tego jak konkretnie definiujemy ogólnodostępność.
        Ogolnodostepnosc to "Wroclaw" A tak serio, nie oczekuje przeciez ze podacie mi adresy sklepow. Jesli bede mial jakies typy to latwiej bedzie mi szukac.
        Jestem swiadom tego ze nie znajde tego w pierwszym lepszym supermarkecie, ale zawsze bede mial jakis start.

To się kłóci ze stwierdzeniem "szukamy dobrego piwa" zawartym w pierwszym zacytowanym fragmencie.
        Juz piszac pierwszy post wiedzialem ze ktos sie do tego przyczepi ;p
        Sa Gusta i Guściki

Comment

• schabo
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2010.04
          • 24

polecam ci piasta.....

Comment

• Mason
            Major Piwnych Rewolucji
            🍼
            • 2010.02
            • 3280

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Izzy88 Wyświetlenie odpowiedzi
            Ogolnodostepnosc to "Wroclaw" A tak serio, nie oczekuje przeciez ze podacie mi adresy sklepow. Jesli bede mial jakies typy to latwiej bedzie mi szukac.
            Skoro Wrocław to przejdź się tu: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=75186 i zagadaj z obsługą sklepu, na pewno Ci doradzą coś konkretnego, z tego co mają na półkach.
            JEDNO PIVKO NEVADI!

Comment

• Izzy88
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2011.02
              • 3

@Mason Dzieki Zajrze

Comment

• pioterb4
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2006.05
                • 4322

Sa Gusta i Guściki
                I jeszcze są "braki guściki".

Comment

• jacer
                  Pułkownik Chmielowy Ekspert
                  • 2006.03
                  • 9875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedzi
                  I jeszcze są "braki guściki".
                  Gust się ma albo nie ma. Nie ma czegoś takiego jak zły gust.
                  Milicki Browar Rynkowy
                  Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
                  "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
                  "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
                  No Hops, no Glory :)

Comment

• ppns
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2002.10
                    • 1737

Witam wszystkich, to moj pierwszy post tutaj wiec prosze o wyrozumialosc jesli pomylilem dzialy.

Na wstepie powiem ze jestem zwyklym konsumentem, nie smakoszem, nie znam sie na piwie

Poczatku probowalem sam znalezc cos w necie, ale przy takiej ilosci gatunkow i marek na jakie sie natknalem prawie niemozliwe jest znalezienie czegokolwiek. Uznalem wiec ze czas zapytac specjalistow

Nie mam na mysli smakowych karmi, czy innych takich wynalazkow. Chodzi bardziej o piwo w stylu Miller Genuine Draft

Z gory dzieki.

W dziale sklepy z piwem znajdziesz mnóstwo informaji , gdzie można nabyć PRAWDZIWE
                    PIWO , a nie wielkoprzemysłową lurę.

PROSZĘ o używanie polskich znaków diakrytycznych , bo bez nich Twoje
                    wypowiedzi są koszmarnie nieczytelne.
                    piwoppns@wp.pl

Comment

• kony
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2005.08
                      • 1701

Sa Gusta i Guściki
                      Ja tam zawsze wolałem wersję: "są biusta i biuściki"

Comment

Przetwarzanie...
                      X