Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
BrowarBizowi 10 lat strzeliło...
Collapse
X
-
No, gratulacje Arcie!
Ja to szczyl jestem - ID 2637, niecałe 8 lat i aktywny właściwie od zlotu w Ciechanowie.
Cóż.. tym samym człowiekiem nie jestem, co kiedyś. Piwna pasja, ciekawi ludzie (w tym - pośrednio - ktoś baaardzo wyjątkowy) - to oczywiste. Jednak zmieniło się coś więcej, jakby... filozofia życia? Tylko slogany do głowy mi przychodzą: Jesteś tym, co jesz. Smakuj życia. Precz z hipokryzją. etc etc...
Tych, których tu obraziłem, przepraszam. Ale raczej się już nie zmienię...Ostatnia zmiana dokonana przez Seta; 2011-02-07, 15:47.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziNie będę się wygłupiał i zwykłym Staropolskim Złotym i jeszcze
ps.Ja w tym roku też będę miał 10 latek na BrowarzeLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziKurde czemu mam takie wysokie ID aż 175
jest tylko jakieś tam ID , to Twoje rozczarowanie jest zasadnepiwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Właśnie sobie uświadomiłem, że zupełnie nieświadomie, uczciłem wczoraj 10-lecie BrowarBizu - uwarzeniem mojej 100 warki! To musi być jakiś znak
Od ponad 7 lat forum mi towarzyszy, dzieki niemu m.in. zacząłem warzyć piwo, poznałem wielu fajnych ludzi, ukształtowało w jakimś stopniu gusta, zryło beret niektórymi imprezami i spotkaniami z ludźmi w realu - jednym słowem wielkie dziękuję dla Arta i wszystkich współtwórców oraz towarzyszy "niedoli" - wasze zdrowie i następne 10 x 10 latNORMALNOŚĆ
Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.
Comment
-
-
Jako żem młody użytkownik tego zaszczytnego forum, czciłem dzisiaj rocznicę 46 ślubu moich teściów (z teściem i szwagrami już przeze mnie nawróconymi na dobra piwną drogę dzięki wam i waszym smakom)zacnymi piwami Kormorana i Fortuny.Pierwszy raz było mi dziś dane poznać szlachetny smak Komesa i nim znów wznoszę toast ku czci wszystkim lubującym się i sławiącym dobre piwo-STO LAT!!!Ostatnia zmiana dokonana przez crocco; 2011-02-07, 22:23.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ppns Wyświetlenie odpowiedziGdybyś miał IQ=175 to byłbyś dumny z samego siebie , ale że to
jest tylko jakieś tam ID , to Twoje rozczarowanie jest zasadneLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Gratuluję! ja uczciłem Belgijskim Klasztorniakiem (nieświadomie, przypadkowo, ale jednak!) - jako ID 809 zalogowałem się po roku istnienia Browar.pl, życzę dalszych sukcesów!!
Na zdrowie!Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
KAWALEROWI OD KAWALERA
Jestem tu z Tobą od 10 lat: ale ładnie się postarzeliśmy!
P.S. - Dla niewtajemniczonych. Tak Artur jak i ja jesteśmy Kawalerami Orderu Złoty Chmiel
Comment
-
-
Gratulacje"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
Comment