Zmiana Fitting'u

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • tranceman
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2011.02
    • 6

Zmiana Fitting'u

Witam

Szukam, szukam i nie moge nigdzie znalezc. Potrzebuje kogos ze Szczecina a najlepiej Goleniowa kto zna sie na rzeczy, zdemontuje fitting jednego piwa, zamontuje do heinekena a pozniej przywroci to poprzedniego stanu.

Moze ktos z was ma namiary na taka osobe/instytucje ??

pozdrawiam
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10785

A nie prościej wymienić głowicę ?
    Mniej książków więcej piwa

Comment

• tranceman
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2011.02
      • 6

pewnie sie zle wyrazilem bo nie znam sie na tym temacie, Organizuje wesele w lokalu gdzie maja piwo lokalne bosman i carlsberg, a potrzebuje na wesele heineken i z tego co mi powiedzieli to jest inne podlaczenie, chodzi mi o podmiane tego podlaczenia na jeden dzien, tego konektora co zapina sie do kega.

Jeszcze z wlascicielem lokalu nie rozmawialem ale mysle ze jak oplace kogos kto to zrobi nie bedzie mial on nic przeciwko.

Comment

• Twilight_Alehouse
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2004.06
        • 6310

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tranceman Wyświetlenie odpowiedzi
        Organizuje wesele w lokalu gdzie maja piwo lokalne bosman i carlsberg, a potrzebuje na wesele heineken
        I niby między Carlsbergiem a Heinekenem jest taka różnica, żeby opłacało się wymieniać fitting? Jeden pies

Comment

• anteks
          🥛🥛🥛🥛
          • 2003.08
          • 10785

Lepszych piw nie ma ? Heineken ma chyba na płaską głowice , zapytaj tam gdzie załatwiasz piwo .

Comment

• tranceman
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2011.02
            • 6

Twilight_Alehouse - carlsberg, heineken dla mnie tak jak piszesz jeden pies, ale narzeczona jest irlandka, i sporo gosci z jej strony pije TYLKO heineken, ja to nawet myslalem zeby podmienic etykiete co siedzi nad "kranem", pewnie by sie nie zorientowali, ale moja mi d...e truje ze heineken, wiec szukam

Comment

• anteks
              🥛🥛🥛🥛
              • 2003.08
              • 10785

Twilight_Alehouse - carlsberg, heineken dla mnie tak jak piszesz jeden pies, ale narzeczona jest irlandka, i sporo gosci z jej strony pije TYLKO heineken, ja to nawet myslalem zeby podmienic etykiete co siedzi nad "kranem", pewnie by sie nie zorientowali, ale moja mi d...e truje ze heineken, wiec szukam
              Heineken - tradycyjny napój Irlandczyków

Comment

• Twilight_Alehouse
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2004.06
                • 6310

Przypuszczam, że by się rzeczywiście nie zorientowali
                Zrób narzeczonej ślepy test z Carlsbergiem i Heńkiem. Jeśli nie dostrzeże różnicy, to może zgodzi się na zamianę tabliczki nad nalewakiem.

Comment

• jacer
                  Pułkownik Chmielowy Ekspert
                  • 2006.03
                  • 9875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse Wyświetlenie odpowiedzi
                  Przypuszczam, że by się rzeczywiście nie zorientowali
                  Zrób narzeczonej ślepy test z Carlsbergiem i Heńkiem. Jeśli nie dostrzeże różnicy, to może zgodzi się na zamianę tabliczki nad nalewakiem.
                  tak, tak, pokazuj narzeczonej polskie kombinatorstwo i oszustwa. Myślę, że nie zrozumiałaby dlaczego oszukiwać. A później idą w świat negatywnie opinie o Polakach.
                  Milicki Browar Rynkowy
                  Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
                  "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
                  "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
                  No Hops, no Glory :)

Comment

• Twilight_Alehouse
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2004.06
                    • 6310

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi
                    tak, tak, pokazuj narzeczonej polskie kombinatorstwo i oszustwa. Myślę, że nie zrozumiałaby dlaczego oszukiwać. A później idą w świat negatywnie opinie o Polakach.
                    Nie przesadzaj.

Comment

• tranceman
                      Szeregowy Piwny Łykacz
                      • 2011.02
                      • 6

jak nie uda sie zalatwic sprawy z podlaczeniem to skonczy sie na butelkach, tak czy siak heniek musi byc

Comment

• anteks
                        🥛🥛🥛🥛
                        • 2003.08
                        • 10785

Beczkę załatwisz bez problemów ?

Comment

• jacer
                          Pułkownik Chmielowy Ekspert
                          • 2006.03
                          • 9875

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse Wyświetlenie odpowiedzi
                          Nie przesadzaj.
                          Nie przesadzam. Tylko potrafię sobie wyobrazić jak ktoś odkrywa ściemę i zabawa na weselu zepsuta.

Ja wiem, że nas takie rzeczy nie oburzają, tak jak nie oburzają wybite szyby na przystankach, pomazane tramwaje itd. ale uwierz mi, że takie numery na Zachodzie nie są akceptowane i są mało zrozumiałe. Dygresyjnie powiem, że za wszelkie zło w NL już są obarczani tylko Polacy. Spadliśmy niżej niż muslimy. Wiele w tym zasługi samych Polaków.

Jak ktoś chce sobie popsuć wesele to jego sprawa.
                          Milicki Browar Rynkowy
                          Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
                          "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
                          "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
                          No Hops, no Glory :)

Comment

• tranceman
                            Szeregowy Piwny Łykacz
                            • 2011.02
                            • 6

jacer - w pelni sie z toba zgadzam, zam czasem wole sie nie przyznawac z kad jestem bo obcokrajowcy maja opinie o nas jaka maja (nie wszyscy), a to ze szukam wciaz tego podlaczenia tylko potwierdza ze podmiana nalepek to tak z przymruzeniem oka. Jak ktos pije jedno piwo przez cale zycie to wyczuje czy w browarze szczur do kadzi wpadl czy nie he he

Comment

• anteks
                              🥛🥛🥛🥛
                              • 2003.08
                              • 10785

Zapytaj jaki to typ fitingu , jeśli płaski to będą pasowały głowice od Lecha, Tyskiego Żywca .Podmiana to kwestia 2 nakrętek
                              Ostatnia zmiana dokonana przez anteks; 2011-02-13, 21:41.

Comment

Przetwarzanie...
                              X