ale gdzie beda to wiedziec ?? tam gdzie kupowal bede kegi ?? czy oni beda to w stanie zrobic albo przynajmniej beda mieli namiary na kogos kto bedzie w stanie to zrobic. Jestem kompletnie zielony w tym temacie, tzn jakbym mial to zlacze (moge sam kupic) to bym to zrobil bo widzialem ze 2 weze ida do tego i tyle ale nie chce zeby wlasciciel pomyslal ze przyjde namieszam i pozniej bedzie cieklo albo cos jeszcze gorszego a tak jak powiem ze specjalista przyjdzie to zrobic to mam wieksze szanse ze powie ok, nie ma problemu
Zmiana Fitting'u
Collapse
X
-
Z innej, nomen omen, beczki... to Irlandczycy tak kochają tego (tfu!) Heńka?
Biedny naród...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Feti Wyświetlenie odpowiedziSiła reklamy. Nigdy nie byłem w Irlandii, ile kosztuje przeciętnie Heineken a Guinness w pabie? Może cena?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziChyba nie myślisz że pija heńka no jest tańszy
Idź sobie do hipermarketu kiedyś i popatrz w koszyki. Cena odgrywa rolę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Feti Wyświetlenie odpowiedziWiesz, w Płocku piją Kasztelana Niepasteryzowanego bo jest za 1.78 a Kasztelan jest za 2.29. Nie dość, że tańsze, to i lepszejsze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziA czemu ma być droższe?
Comment
-
-
Wracając do tematu, żeby była jasność - nic przy samych KEGach nie majstrujesz, musisz zdobyć głowicę pasującą do fittingu beczek z Heinekenem, głowica ogólnie to to:
dowiedz się w miejscu gdzie chcesz kupić piwo jaki typ głowicy jest potrzebny, jeśli Flach A (taki chyba ma Okocim) to nic nie musisz zmieniać, jeśli inna niż Flach A (nie wiem z jakich się korzysta przy Heńku) to musisz taką zdobyć żeby zamienić z tą co jest przy barze z Okocimiem.
Ew. zapytaj się miejscu gdzie chcesz kupić kegi Heńka czy Ci całego rollbaru nie wypożyczą żeby nie stresować się majstrowaniem przy instalacji.Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2011-02-14, 12:32.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziWracając do tematu, żeby była jasność - nic przy samych KEGach nie majstrujesz, musisz zdobyć głowicę pasującą do fittingu beczek z Heinekenem, głowica ogólnie to to:
dowiedz się w miejscu gdzie chcesz kupić piwo jaki typ głowicy jest potrzebny, jeśli Flach A (taki chyba ma Okocim) to nic nie musisz zmieniać, jeśli inna niż Flach A (nie wiem z jakich się korzysta przy Heńku) to musisz taką zdobyć żeby zamienić z tą co jest przy barze z Okocimiem.
Ew. zapytaj się miejscu gdzie chcesz kupić kegi Heńka czy Ci całego rollbaru nie wypożyczą żeby nie stresować się majstrowaniem przy instalacji.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Nie korzystam z żadnych z powyższych producentów to nie wiem na 100% - trzeba sprawdzić jaki jest w obu i tyle.
Z GŻ mieliśmy na zlocie Mastne i tam fitting nie był płaski tylko kulkowy i nie mogliśmy się doń dostać bez żelaznego palca Marka33.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziNie korzystam z żadnych z powyższych producentów to nie wiem na 100% - trzeba sprawdzić jaki jest w obu i tyle.
Z GŻ mieliśmy na zlocie Mastne i tam fitting nie był płaski tylko kulkowy i nie mogliśmy się doń dostać bez żelaznego palca Marka33.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Feti Wyświetlenie odpowiedziMa odpowiednią cenę do swej jakości.
Żeby było na temat - może wypożycz rollbara. Jak szaleć to szaleć. Wesele jest tylko jedno, teoretycznie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedzipasteryzacja/brak ma się nijak do jakości. sorry za offtop.
Comment
-
-
Skupcie się na temacie, lub załóżcie osobny wątek.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment