a to jezioro damy tutaj!
Najbardziej kretyńskie wypowiedzi przedstawicieli browarów - zbiór
Collapse
X
-
Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon -
Wciąż brzmi łatwiej niż przekonanie konserwatora zabytków, do przywieszenia chociażby tabliczki informacyjnej na budynku(Doświadczenie własne). Strach pomyśleć jakby zareagował na rozbudowę czegokolwiek--------------------
--------------------
"Żółw porusza się z prędkością wystarczającą do upolowania sałaty. "Comment
-
Comment
-
Browar Łomża.
Łomża Podkapslowe to wyjątkowy produkt, ponieważ jest pierwszym piwem, które można pić na dwa sposoby: mętne – przed otwarciem wystarczy przechylić butelkę, tak aby drożdżowy osad z dna wymieszał się z jasnym piwem, lub niemieszane - lekkie i orzeźwiające.Comment
-
Oj, tam jest więcej takich perełek:
"Konsumenci coraz częściej zamiast po „tradycyjne jasne pełne" sięgają po produkty z półki piw „ciekawych". Kierunek piw ciekawych zapoczątkowały piwa niepasteryzowane, ale wraz z ich upowszechnieniem się piwosze zaczęli poszukiwać nowych doznań w ramach kategorii. Obecnie w opinii konsumentów zainteresowanych półką piw ciekawych, wśród których szczególnie liczni są młodzi mieszkańcy dużych miast, kluczowym i szczególnie pożądanym atrybutem piwa jest jego mętność, nieklarowność."
Teraz już wiemy, że polskie piwa dzielą się na nudne i zwykłe, oraz ciekawe. Wychodzi na to, że to jest pierwsze ciekawe piwo z Łomży. Ciekawe...Last edited by wrednyhawran; 2012-09-27, 12:07.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Domowy Browar DemonComment
-
Last edited by wrednyhawran; 2012-09-27, 13:16.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Domowy Browar DemonComment
-
Miałem kiedyś kolegę, który się przedstawiał: "Imię dziwne, człowiek ciekawy". To trochę tak, jak "kobieta o urodzie niebanalnej"...Comment
-
Życie na Lubelszczyźnie nie jest łatwe. Nie mamy tutaj wysokich wieżowców ...Comment
-
Oj nie czepiajcie się, reklama moim zdaniem wybija się ponad schemat polskich piwnych reklam. Zawsze jest albo na sportowo albo wielokrotnie warzone z siedemnastu słodów i ośmiu chmieli i co najważniejsze nie spasteryzowali.
Inna sprawa, że mogło być lepiej... No i jeszcze ten senator
Wyraźnie jest też inspirowana reklamą bodajże Chryslera z Eminemem.Comment
-
Comment
-
Comment
-
Słyszałem tę reklamę wielokrotnie, ale przed chwilą jakoś mnie to głębiej dotknęło. Przemyślałem sobie tę kwestię i doszedłem do wniosku, że to sie sprawdza - ja też nie mam lekko. A już na wsi to całkiem przerąbane mają. Najłatwiej żyje się w chyba w Warszawie, i we Wrcoławiu, wokół Sky Tower.Comment
-
Z niusa o biednym Browarze Staropolskim, który padł ofiarą złych koncernów (bo "nie był w stanie z nimi konkurować"):
Zduńskowolski browar warzył pięć gatunków piwa staropolskiego. Smakosze cenili je za unikalny smak i dojrzały aromat, które napój uzyskiwał w wyniku naturalnych procesów fermentacji bez użycia chemii.Comment
Comment