hmm, a ja dostałem w kartonie firmowym i w bąbelkach. Karton trochę pogięty, ale za to buteleczka na szczęśce cała się ostała
A i nie poczta tylko kurier dostarczał
Ostatnia zmiana dokonana przez fuliano; 2011-07-06, 18:13.
Tak, to ten sam tekst. Co mnie w tym wszystkim najbardziej rozwaliło to właśnie tekst reklamowy w formie listu od nikogo do nikogo. Mogli się chociaż podpisać "Twój Pilsner Urquell" lub inny idiotyzm, a tak to anonim dostałam. Do jakiegoś Pana Pomijając nawet pozostałe aspekty to ta ulotka rozkłada cały projekt.
Tak, to ten sam tekst. Co mnie w tym wszystkim najbardziej rozwaliło to właśnie tekst reklamowy w formie listu od nikogo do nikogo. Mogli się chociaż podpisać "Twój Pilsner Urquell" lub inny idiotyzm, a tak to anonim dostałam. Do jakiegoś Pana Pomijając nawet pozostałe aspekty to ta ulotka rozkłada cały projekt.
Może nie wypowiedz ale działanie. Ostatni było trochę o profilu Jabłonowa na Facebooku i języku jakim browar komunikuje się z użytkownikami. Oto podobna sytuacja.
Oficjalny profil Ciechana polubił, aktywnie komentuje i lajkuje zdjęcia na prywatnym profilu: Piłem Ciechana, więc wiem co to piwo, dziwko.
Może nie wypowiedz ale działanie. Ostatni było trochę o profilu Jabłonowa na Facebooku i języku jakim browar komunikuje się z użytkownikami. Oto podobna sytuacja.
Oficjalny profil Ciechana polubił, aktywnie komentuje i lajkuje zdjęcia na prywatnym profilu: Piłem Ciechana, więc wiem co to piwo, dziwko.
nie rozumiem kto komentuje ? Ciechan tak komentuje ?
Witam wszystkich pasjonatów piwa i nie tylko Przymierzam się do sprzedania swojego zbioru etykiet, co oznacza, że mogę go sprzedać, ale nie mam noża na gardle i nie muszę. W skład tego co posiadam wchodzą tak jak mniej więcej na zdjęciach: - etykiety powklejane w 4 segregatorach ...
Mój zbiór etykiet polskich z podziałem na browary restauracyjne , rzemieślnicze i kontraktowe . W ciągu najbliższych 2 tygodni dołoże reszte ktora zalega w szufladzie . Jeśli ktoś ma ochotę wesprzeć kolekcję chetnie przyjmę wszystko czego niemam wzamian za inne ety , podstawki i kapsle...
Comment