Niech Pan sprawdzi kiedy był ten list nadany, może to nie ich wina tylko Poczty Polskiej
Najbardziej kretyńskie wypowiedzi przedstawicieli browarów - zbiór
Collapse
X
-
Zalecam ponownie przeczytanie mojego postuComment
-
Może dlatego, że Ty jesteś Panem, to ten kartonik Ci przysługuje A krawatka nie obdarta?Comment
-
Comment
-
Na głównej Onetu znajduje się taki artykuł sponsorowany. A w nim kwiatuszek
"Być może dlatego Czesi dobrze wiedzą, że od prowadzenia wojen - lepsze jest ważenie (i picie) wyśmienitego piwa.
REKLAMA - Artykuł sponsorowany.
Artykuł przygotowany przez KOMPANIA PIWOWARSKA S.A. "
Comment
-
Tak, to ten sam tekst. Co mnie w tym wszystkim najbardziej rozwaliło to właśnie tekst reklamowy w formie listu od nikogo do nikogo. Mogli się chociaż podpisać "Twój Pilsner Urquell" lub inny idiotyzm, a tak to anonim dostałam. Do jakiegoś Pana Pomijając nawet pozostałe aspekty to ta ulotka rozkłada cały projekt.Comment
-
Tak, to ten sam tekst. Co mnie w tym wszystkim najbardziej rozwaliło to właśnie tekst reklamowy w formie listu od nikogo do nikogo. Mogli się chociaż podpisać "Twój Pilsner Urquell" lub inny idiotyzm, a tak to anonim dostałam. Do jakiegoś Pana Pomijając nawet pozostałe aspekty to ta ulotka rozkłada cały projekt.Comment
-
Sam zestaw ładny, ale sposób wręczenia prezentu nieprofesjonalny, a przecież duże firmy specjalizują się w formie - dlatego tak to razi w oczyComment
-
Może nie wypowiedz ale działanie. Ostatni było trochę o profilu Jabłonowa na Facebooku i języku jakim browar komunikuje się z użytkownikami. Oto podobna sytuacja.
Oficjalny profil Ciechana polubił, aktywnie komentuje i lajkuje zdjęcia na prywatnym profilu:
Piłem Ciechana, więc wiem co to piwo, dziwko.Comment
-
Od sąsiada z dołu dziś poprzez łazienkę usłyszałem w wersji "..., szmato!"
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Może nie wypowiedz ale działanie. Ostatni było trochę o profilu Jabłonowa na Facebooku i języku jakim browar komunikuje się z użytkownikami. Oto podobna sytuacja.
Oficjalny profil Ciechana polubił, aktywnie komentuje i lajkuje zdjęcia na prywatnym profilu:
Piłem Ciechana, więc wiem co to piwo, dziwko.Comment
Comment