"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Ty to masz wymagania, mi by wystarczyło bliżej niż 160 km...
30 kilometrów to do lokalu, w którym jest szansa że się Pinta pojawi. Do takiego gdzie na pewno leją jest jakieś 120, czyli w sumie wciąż bliżej niż u Ciebie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona
A ja bym chciał żeby w Krakowie było jeszcze w 1-2 lokalach. Bo w Omercie, w "polskiej" części zawsze tłok i bary krótkie
Idź do kąta i przemyśl swoje zachowanie!
Ostatnia zmiana dokonana przez Mason; 2012-03-27, 15:07.
Przydałaby się jakaś informacja na fejsiku, a tu cisza... Ostania aktulizacja z 16 marca, nic o premierze, ani słowa o koszulkach...
Ja tam specjalnym fanem Facebooka nie jestem, ale myślę, że jego popularności nie powinno się lekceważyć.
Przydałaby się jakaś informacja na fejsiku, a tu cisza... Ostania aktulizacja z 16 marca, nic o premierze, ani słowa o koszulkach...
Ja tam specjalnym fanem Facebooka nie jestem, ale myślę, że jego popularności nie powinno się lekceważyć.
Pomysł bardzo fajny, gratulacje! Że też koledzy sami na niego nie wpadli...
Wpadli,nie wpadli.Pewnie myśleli o tym lecz czasu im zabrakło.Nie dziwię się.Myślę,że ostatni czas byli ostro zakręceni dogrywaniem wszystkiego.A my im jeszcze ciągle nudzilismy a to o etykietach a to o kapslach .Ważne ,że temat koszulek podjęli.Jest ok.
Pojawiło się tych różnych wypustów Pinty w puszkach po różnych marketach, stąd i moje zainteresowanie, podsycone jeszcze kopyrowymi fimami. Tu akurat nabyte w Kaufie, ale chyba dostępne też poza sieciówkami. 9,99-10,99 PLN. Już przy Pinta Starter dla sieci Żabka miałem wątpliwości o...
Schwarzbier z Wieprza (tzn. z browaru w Wieprzu)
13% ekstr.,
5,5% alk.
Aromat - nie jest przesadnie intensywny, słodowy z gorzką czekoladą, ciut palony
Piana - wysoka, średnia trwałość, dłuższa koronka, trochę zostaje na szkle
Barwa - praktycznie czarna,...
Minęło trochę czasu od premiery zawierciańskiego pierwowzoru tego piwa: https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...ze-ko%C5%BAlak
Dokładniej 11 lat
Teraz zrodzony w Wieprzu Psze Koźlak ma
alkohol i balling bez zmian 6,7 / 16,5 ...
Comment