Już czekam na degustację.
PINTA warzy!
Collapse
X
-
Jak można wykupić jakiś abonament to biorę ten z nr 1
Powodzenia życzę i trzymam kciuki!(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Świetna informacja! Mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z planem i PINTA regularnie będzie przygotowywać piwne rarytasy!Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Proponuje przenieś ten wątek do "twoje warzenie"Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziO rzesz ty orzeszku!
Wrocław żąda dostępu do morz....
wróć, jeszcze raz:
Wrocław żąda dostępu do produktów PINTy!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziWrocław żąda dostępu do morz....
Wrocław żąda dostępu do produktów PINTy!
mam przynajmniej taką nadzieję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziO rzesz ty orzeszku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dreads Wyświetlenie odpowiedzieee tam! PINTA żąda dostępu do morza a właściwie do Zatoki
EDIT:
Ach to napisałeś Ty, dreads. Nie patrzyłem i myślałem, że ktoś z PINTY.Last edited by Pendragon; 2011-03-28, 22:15.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
Ach to napisałeś Ty, dreads. Nie patrzyłem i myślałem, że ktoś z PINTY.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zeko Wyświetlenie odpowiedziEtykiety już macie zaprojektowane?
Do współpracy przy projektach zaprosiliśmy znanego artystę grafika Pana Tigrana Vardikyana. Z piwnych aspiracji PINTY połączonych z talentem Pana Tigrana wyszła niezwykle ciekawa seria etykiet, które będą rozpoznawalne na półkach bez najmniejszego kłopotu.
Przy projektowaniu oczywiście wzięliśmy pod uwagę także kolekcjonerów.
Etykiety to odrębne historie połączone stałymi elementami, które w zestawieniu stanowić będą ciekawe uzupełnienie każdej kolekcji.bez brody...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marcopolok Wyświetlenie odpowiedziMamy
Do współpracy przy projektach zaprosiliśmy znanego artystę grafika Pana Tigrana Vardikyana. Z piwnych aspiracji PINTY połączonych z talentem Pana Tigrana wyszła niezwykle ciekawa seria etykiet, które będą rozpoznawalne na półkach bez najmniejszego kłopotu.
Przy projektowaniu oczywiście wzięliśmy pod uwagę także kolekcjonerów.
Etykiety to odrębne historie połączone stałymi elementami, które w zestawieniu stanowić będą ciekawe uzupełnienie każdej kolekcji.
Comment
-
Comment