PINTA warzy!
Collapse
X
-
Comment
-
A jeśli możecie takie coś ujawnić - jak mniej więcej przewidujecie łączną wielkość produkcji swoich piw w 2013 w stosunku do 2012?
Chodzi mi o to czy planujecie wyprodukować i sprzedać tyle samo, może o połowę więcej czy mniej?
Nie pytam o rozbicie na poszczególne piwa itp.
Pytanie moje wynika z tego że w 2012 w ogóle nie miałem szansy popróbować Angielskiego Śniadania i Stare Ale Jare (obu byłem bardzo ciekaw) - podobno mój sklep nie załapał się w hurtowni, za szybko poszły. Tak więc wzrost przerobu, który mógłby przełożyć się na lepszą dostępność, bardzo by mnie ucieszył.Comment
-
Comment
-
No to Zawiercia na półkach już w ogóle nie ujrzymy.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Bez przesady! Piwa zawierciańskie będą oczywiście nadal warzone, ich piwa dobrze się sprzedają i mają swoją grupę zwolenników. Nie chcę tu występować jako ich rzecznik, ale opieram się na usłyszanych u źródła informacjach.Comment
-
Comment
-
A ja myślę, że ten od liczby mnogiej (browar), to sobie narobił kłopotów i to na własne życzenie, więc przynajmniej na razie będzie to tylko Zawiercie.Last edited by Pendragon; 2013-01-30, 14:01.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Comment
-
Jak na razie raz warzyliśmy Sahti. Kolejne warki dopiero przed nami. Najlepiej o szczegóły technologiczne pytać Ziemka (Zdrój).Comment
Comment