Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll
Wyświetlenie odpowiedzi
PINTA warzy!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziNiestety sieciówki kasują za wszystko: miejsce na półce, pozycjonowanie piwa, wystawienie palety, wystawienie lodówki, promocje, hostessy....chore
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziPiP lub Almy tez nie ma w każdym mieściewww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziW każdym nie, ale większe prawdopodobieństwo spotkanie takiego delikatesu, a niżeli sklepu z piwami. Miasta się rozbudowują, za tym idą galerie handlowe, a tam często pojawiają sie te sklepy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziW każdym nie, ale większe prawdopodobieństwo spotkanie takiego delikatesu, a niżeli sklepu z piwami. Miasta się rozbudowują, za tym idą galerie handlowe, a tam często pojawiają sie te sklepy.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Znalezienie problemem nie jest, ale dotarcie tam już tak. Jestem tego żywym przykładem. Studiuję w Opolu, tam takiego sklepu nie ma(chyba, że jakimś cudem mi to umknęło), przez Wrocław tylko przejezdżam, a żeby się do jakiegoś sklepu tam dostać, muszę lecieć przez miasto z 90-litrowym plecakiem, mając na uwadze, że goni mnie czas na kolejny pociąg. Do tego jestem jeszcze po całym dniu zajęć i na samą myśl włóczenia się po Wrocławiu mnie skręca.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziMyślisz że wszyscy browarbizowicze mieszkają w Warszawie ,Poznaniu czy innym dużym mieście i biegają do galerii handlowych do Almy, PiP po ciekawe piwo ?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziOczywiście, że nie. Uważam po prostu, że łatwiej jest trafić na delikatesy, a niżeli na sklep z piwem, to wszytsko.
Last edited by anteks; 2011-04-05, 12:36.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziAIPA już się warzy, a do końca roku zaplanowaliśmy jeszcze 9 innych piw.
Comment
-
-
Albo przynajmniej jakieś American PHL- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziPanowie, mam nadzieję, że wykażecie się odrobiną poszanowania dla polskiej tradycji i oprócz jakichś anglosaskich dziwadeł uwarzycie też PHL (Polish Honey Lager).
Ale w następnych trzech, warzonych w drugiej połiwie roku, możnaby coś jeszcze pomieszać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziNo nie wiem, trzeba sprawdzić...
Comment
-
Comment