Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83
Wyświetlenie odpowiedzi
PINTA warzy!
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziA czy jakiekolwiek piwo beczkowe z Jury jest pasteryzowane, co?Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziA ty, mądralo za dychę, myślisz że wszyscy muszą takie rzeczy wiedzieć?
Ps. Zresztą zauwazyłem, że ostatnio upodobałeś sobie teksty zaczerpnięte ze wspomnainego serwisu. Brak konkretów a jedynie naskakiwanie.Last edited by abernacka; 2011-05-11, 08:17.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziMoże się zdziwisz, ale tak. To nie onet.pl ale specjalistyczne forum.
Comment
-
-
Blablabla... ja tego też nie wiedziałem i jakoś żyję. Abernacka, nie przesadzajwww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziA czy jakiekolwiek piwo beczkowe z Jury jest pasteryzowane, co?Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziMoże się zdziwisz, ale tak. To nie onet.pl ale specjalistyczne forum.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaA czy jakiekolwiek piwo beczkowe z Jury jest pasteryzowane, co?Last edited by Sokół83; 2011-05-11, 08:39.
Comment
-
-
No to świat Abernackiego się zawalił"You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Ps. Zresztą zauwazyłem, że ostatnio upodobałeś sobie teksty zaczerpnięte ze wspomnainego serwisu. Brak konkretów a jedynie naskakiwanie.
Żeby było w temacie - Styczność z PINTĄ jak najbardziej pozytywna. Receptury wymagają jeszcze wygładzenia - np. w AIPIE wyczuwalne są niepotrzebne karmelowe nuty (wyszło przy konfrontacji), a Grodzisz powinien być bardziej gazowany i wędzony, ale to jak na takie rewolucje i tak super start.
Trzymam kciuki i czekam na coś morderczo chmielonego, ale mniej "kopiącego"Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwoteka Wyświetlenie odpowiedziWedług oficjalnej informacji przedstawicieli browaru PINTA ich piwa beczkowe są pasteryzowane.
Może dla Piwoteki zrobili inaczej.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Wyjaśnijcie mi, przecież wielu was było w browarze w Zawierciu. Czy browar ma możliwości techniczne, aby rozlewać piwo pasteryzowane do beczek? Gdy tam gościłem nie było takiej opcji!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziWedług oficjalnej informacji udzielonej mi na FDB piwa beczkowe są niepasteryzowane. Pasteryzowane są butelkowe. Tak było we Wrocławiu.
Może dla Piwoteki zrobili inaczej.
Piwa w kegach są pasteryzowane?
Tak, piwa w beczkach będą pasteryzowane, podobnie zresztą jak i w butelkach.Piwoteka
www.piwoteka.pl
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
No to w Łodzi macie gorzej niz we Wrocku, bo był w beczkach niepaster.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziNo to w Łodzi macie gorzej niz we Wrocku, bo był w beczkach niepaster.Piwoteka
www.piwoteka.pl
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
Comment