Czy planujecie uruchomić sprzedaż piwa przez internet?
PINTA warzy!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cannabee776i99 Wyświetlenie odpowiedziCzy planujecie uruchomić sprzedaż piwa przez internet?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziPost wyżej jest odpowiedź
Nie ma, pytałem czy wysłali, a nie czy jest już dystrybutor
Comment
-
-
Kolejne warki PINTY
18 i 19 maja warzyliśmy dwa lagery: lekkie, acz treściwe, nachmielone polską Marynką i Lubelskim - PINTĘ Pierwszą Pomoc (10,5 Blg) oraz jasnoczerwone, pełnosłodowe piwo w stylu Vienna Lager - z dużą ilością słodu wiedeńskiego i chmielu Mittelfruh - PINTĘ Odsiecz Wiedeńską (13,1 Blg).
W poniedziałek lub we wtorek postaramy się wrzucić do galerii zdjęcia zielonych piw obciągniętych z tanków fermentacyjnych (celem kontroli organoleptycznej) :-)
Comment
-
-
No to miło. I nazwy ok bo "Czarna dziura" to się wielu moim znajomym nieszczególnie dobrze kojarzyło.
Zbyt rubaszne nazwy nie znajdują uznania u szerokiej klienteli a w biznesie na wszystko trzeba zwracać baczną uwagę."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Może racja ale sam miałem pewne obiekcje,związane z nazwą, polecając to piwo znajomym. Poza tym niesienie kaganka jednak zobowiązuje..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziNo to miło. I nazwy ok bo "Czarna dziura" to się wielu moim znajomym nieszczególnie dobrze kojarzyło.
Zbyt rubaszne nazwy nie znajdują uznania u szerokiej klienteli a w biznesie na wszystko trzeba zwracać baczną uwagę.
Comment
-
-
fido, a z czym ci się kojarzy?
Pamiętam na FDB dwie waćpanny, które nie mogąc się zdecydować, wzieły własnie Czarną Dziurę, mając przy tym kupe radości.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziTrochę jestem zdziwiony bo właśnie ta nazwa spotyka się jak do tej pory z najlepszym odbiorem. Jeżeli ktoś ma z tym problem to powinien raczej sięgać po koncerniaki, tam go nic nie zszokuje.
Dlatego , moge sobie pozwolic na powiedzenie , do "fidowej hanki-kochanie".
On poprostu , taki, juz jest. I nie jest to wada.Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziNa polskim rynku piwa mają nudne nazwy, mało która się wyróżnia. PINTA się wyróżnia i to kolejna z jej zalet
Podoba mi się ten kierunek, bo to ma być piwo niszowe /w najlepszym tego słowa znaczeniu/ - nazwa i etykieta mają się wyróżniać. W porównaniu z innymi tego typu "produkcjami" anglosaskimi są nawet stonowane
Comment
-
-
Ja bym chciała zauważyć, że społeczeństwo widzę zboczone jest - mi nazwa "czarna dziura" kojarzy się z kosmosem
Mi się nazwy PINTy bardzo podobają - w końcu to rewolucjoniści, to i nazwy muszą być z zębem. Natomiast etykiety za bardzo ugładzone, zgadzam się z Darkiem, panna Pinta bardziej mi cały czas się kojarzy z panną Pindą, niż rewolucjonistką. Oczywiście może to jest zamierzone i to dziewczę nie ma żadnego charakteru, tylko jest tzw. "odpoczynkiem bohatera" (rewolucjonista wraca po strzelaninie do domu na dobre piwo i seks z fajną pi... dziu.... dziewczyną)
Comment
-
Comment