Jeśli to będzie wędzony porter, to was chyba ozłocę!
PINTA warzy!
Collapse
X
-
Tylko nie zasmrodzcie tym dymem browarowi instalacji A dym z której słodowni?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse Wyświetlenie odpowiedziJeśli to będzie wędzony porter, to was chyba ozłocę!
Comment
-
-
Jednym orzechem? Delikatna wędzonka wyjdzie"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Orzeszku... w piwie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziJednym orzechem? Delikatna wędzonka wyjdzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziJesień przed nami i PINTA przygotuje na tą porę roku swoje nowości. Jest już po żniwachi a w powietrzu coraz częściej unosi się zapach dymu z przydomowych ognisk W przyszłym tygodniu zaczynamy warzyć dwa nowe piwa...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziCzyżby obok wędzonego piwa, drugim był Saison?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziPudło, skojarzenie ze żniwami idzie w stronę innego stylu.
Comment
-
-
Żytnie lub ew. Żytnia
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof Wyświetlenie odpowiedziOgłoś jeszcze jakieś nagrody, a będzie zabawa w typowanie na całego
Comment
-
Comment