Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kamcio1990
Wyświetlenie odpowiedzi
PINTA warzy!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kamcio1990 Wyświetlenie odpowiedziTo dobra wiadomość. A piwo o nazwie Dobry Wieczór to zapewne stout owsiany?
Niebawem po rozlewie 4 piw zabieramy się za kolejne warzenie, w tym 3 nowości
Comment
-
-
Ta nowa panienka jakaś taka... zachęcająca?
A ja lubię majowe koźlaki i bym nie miał nic przeciwko.
Kozia Głowa? (w nawiązaniu do miasteczka niedaleko Zawiercia)
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziNiebawem maj, więc może koźlak majowy?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziczyli Warka StrongLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Panowie PINTA, nazwy macie super, ale ciągle błagam i nie przestanę - wymieńcie grafika
Im dłużej się przyglądam, tym bardziej zaczynam - tfutfu - uważać, że poprzednie ety były jednak fajniejsze Oferujecie taki wybór, jak w polityce polskiejLast edited by Marusia; 2012-03-09, 21:22.
Comment
-
-
Maruśka, za rok będzie kolejna zmiana etykiet. Stargetują się na konsumenta żeńskiego i będzie z gołym chłopemLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Który z narzekaczy nie kupi nowej Pinty No, któryVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Moim zdaniem ta laska z etykiety wygląda jak z wina Pokusa. Źle, źle źle. Ogólnie koncepcja mi się podoba, ale wizerunek tej lafiryndy wszystko psuje.
"Dobry wieczór" nasuwa mi skojarzenia z Szarmanckim Łosiem Pederastą.
Comment
-
-
Na tym zdjęciu, wygląda to zdecydowanie lepiej, ponieważ IMHO:
- ta poglądowa grafika jest całkiem porządnie zrobiona;
- w grupie widać w tych etykietach koncepcję i konsekwencję, od razu prezentują się lepiej;
- etykiety są słabo widoczne, więc nie widać szczegółów
- nie widać koszmarnej panienki, znaczy widać ale trzeba wiedzieć, że tam straszy
Lepiej, nie znaczy dobrze. Ale coś można z tego wyciągnąć. Tylko tej panience trzeba zrobić lifting... Najlepiej z całości prezentuje się logotyp. Problem w tym, że jest taki trochę retro i średnio to pasuje do dość nowoczesnej koncepcji nowych etykiet. Wogóle dziwna ta zmiana etykiet, rozumiem, że to jakaś długofalowa koncepcja budowy marki?
Poraża mnie natomiast podejście - nie ważne, że etykieta koszmarna, grunt, że piwo dobre... Typowy przejaw naszej rodzimej bylejakości, karmionej przez dziesięciolecia czekoladopodobnym wyrobem w opakowaniu zastępczym. Pijąc dobre piwo chciałbym, żeby było ono od początku do końca dopracowanym produktem.
Skojarzenie z szarmanckim łosiem - bezcenne :]
Comment
-
-
Tak wogóle to przypomina mi się wino z tych tańszych, które kiedyś widziałem - "Cherry Panienka"
Tutaj będzie "Hoppy Panienka" :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziTak wogóle to przypomina mi się wino z tych tańszych, które kiedyś widziałem - "Cherry Panienka"
http://kamparex.pl/oferta/68b.jpgwww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
To ja z niecierpliwością czekam na Pinte "Dobranoc". Najlepiej w stylu Russian Imperial Stout
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bimbelt Wyświetlenie odpowiedziTo ja z niecierpliwością czekam na Pinte "Dobranoc". Najlepiej w stylu Russian Imperial StoutLubię placki
Comment
-
Comment