A znalazł się dystrybutor na Dolny Śląsk
PINTA warzy!
Collapse
X
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziAle to już od nich nie zależy. Jak rodzimi knajpiarze się nie interesują to należy ich olać i zarabiać kasę zagranicą.
Comment
-
-
Mam nadzieję, że dzięki takim zwycięstwom za kilka lat wyrośnie Wam w Polsce konkurencja na takim poziomie, że jak będę wchodził do sklepu to będę miał problem z wyborem piwa. Dobrze Panowie, że jesteście, gratulacje!!
Przy okazji ponawiam pytanie, które zadałem już chyba milion razy i nie doczekałem się odpowiedzi - czy będą PINTOWE podstawki??www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziA znalazł się dystrybutor na Dolny Śląsk
A tak apropo nadpopytu to właśnie sprzedaliśmy ostatnią butelkę Ataku Chmielu z ostatniej warki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziDzisiaj był konkretny kontakt i zapytanie z Legnicy. Mam nadzieję, że biała plama zniknie!
Czekam na oficjalne potwierdzenieVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
a w Lublinie nie ma od jakiegoś miesiąca...
Comment
-
-
Czekam znacznie więcejVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedzia w Lublinie nie ma od jakiegoś miesiąca...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danio_145 Wyświetlenie odpowiedziPinta jest np. w alkoholach świata na Wieniawskiej. No chyba, że miałeś na myśli konkretnie Atak Chmielu
Comment
-
-
Z Pintą z Alkoholi Świata na Wieniawskiej to radziłbym jednak troszkę uważać. Lodówki w tym sklepie wypełnione Żywcami, Lechami itp a Pinta stoi twardo na półeczkach w temperaturze niestety co najmniej pokojowej. W niedzielę 11 marca nabyłem tam "Atak Chmielu" (warka do 12 maja 2012 r.) i mam wrażenie, że jednak troszkę za długo stało to piwo w ciepełku: stanowczo za bardzo mętne i w smaku też jakieś niepokojące nutki wyczuwalne. Myślę, że piwo za 7,40 zł zasługuje na znacznie lepsze traktowanie. Obok "Ataku" stało jeszcze kilka innych Pint. Na pewno była "Ale Szycha".
Comment
-
-
Popierasz takie praktyki, Krzysiu?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
No przecież płaci... Wybierając się do sklepu specjalistycznego i płacąc niemało za piwo, chyba można tego oczekiwać? Przecież to nie Biedronka gdzie standardem jest tanie piwo na palecie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziPopierasz takie praktyki, Krzysiu?
Ogólnie rzecz biorąc z tego biadolenia na forum nic nie wynika, poza koniecznością powiększenia serwera co jakiś czas.Last edited by Krzysiu; 2012-03-20, 12:24.
Comment
-
Comment