Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwoteka
Wyświetlenie odpowiedzi
PINTA warzy!
Collapse
X
-
Jak dla mnie całkiem przyzwoicie z dwoma zastrzeżeniami.
Znaczek z rzemieślnikiem w ogóle mi się nie podoba i moim zdaniem zupełnie nie pasuje do etykiety. Jaki jest poza tym cel umieszczania go na butelce?
No i logo, jest całkiem ok, ale z racji swojej retro stylistyki również nie do końca pasuje mi do nowoczesnego projektu etykiety.
No i mam jeszcze trzecią uwagę, nie ma Pinty w Lublinie!
Comment
-
-
Nie chcę znowu nakręcać dyskusji o wzornictwo, ale tak a propos wypowiedzi przedmówcy przypomniało mi się inne piwo na "Pi...", a mianowicie "Pigwa":http://www.etykiety-piwne.waw.pl/img/pigwa.jpg
Też z jajem, a jakoś się nie przyjęło.Last edited by Krzysiu; 2012-04-19, 21:42.
Comment
-
-
Na półkach sklepowych wyglądają jeszcze lepiej niż tutaj na zdjęciach. Jak dla mnie nowe opakowanie jest o niebo lepsze od poprzednich. Szczególnie Atak Chmielu ma taką wyrazistość. Dodatkowo, napisy + całość tworzą złudzenie optyczne trójwymiarowości etykiet. Świetne. A dziś sprawdzimy najważniejsze czyli zawartość
A, i pomysł z flagami i nazwą gatunku to ciekawa sprawa, interesowałem się kiedyś namiętnie weksylologią więc podoba mi się bardzo ten pomysł.Last edited by Gringo; 2012-04-20, 06:38.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika blazers Wyświetlenie odpowiedziCzy nowe ety odmacza się w ten sam sposób co stare?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedziTak. Mam wrażenie że klej jest nawet słabszy, ale bez wrzątku się nie obejdzie.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bianco8 Wyświetlenie odpowiedziZ przyjemnością zakupimy kolejny wzór koszulek Mam nadzieję, że cena będzie równie zachęcająca jak w przypadku Imperium.
Comment
-
-
Viva la Wita
Znamy już wizerunek nowej PINTY Viva la Wita!
Comment
-
Comment