Mnie też bardzo spasowały Ognie szczęścia. Powoli staje się tradycją na FPD, że dzień rozpoczynamy przy namiocie Pinty jest śniadanie dla harkorowców czyli Porter oraz cała paleta innych piw od dobrej pszenicy po właśnie Ognie szczęścia. Mnie poranek umiliły 2 Ognie szczęścia a między nimi pszenica Maisel's Weisse.
PINTA warzy!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzy Wyświetlenie odpowiedziZasłyszane w sklepie:
to Imperium jest tak pełne, że można z niego zrobić skrzynkę tyskiego
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziMnie też bardzo spasowały Ognie szczęścia. Powoli staje się tradycją na FPD, że dzień rozpoczynamy przy namiocie Pinty jest śniadanie dla harkorowców czyli Porter oraz cała paleta innych piw od dobrej pszenicy po właśnie Ognie szczęścia. Mnie poranek umiliły 2 Ognie szczęścia a między nimi pszenica Maisel's Weisse.
Wpadnij dziś koło 20:00 do PZ.Napijemy się tych dwóch piw z kija
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzy Wyświetlenie odpowiedziZasłyszane w sklepie:
to Imperium jest tak pełne, że można z niego zrobić skrzynkę tyskiego
Na 1. listopada to PINTA chyba uwarzy Ostatnie Pożegnanie
Jak to szło dokładnie? Nie wiem któż to mówił, ale miał się odezwać na forum na ten temat.
No a co do piw to największe wrażenie zrobił na mnie Wit, w Dymach trochę za mało wędzonki.Last edited by wasyll; 2012-05-14, 18:07.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziJa usłyszałem coś w stylu:
Na 1. listopada to PINTA chyba uwarzy Ostatnie Pożegnanie
Jak to szło dokładnie? Nie wiem któż to mówił, ale miał się odezwać na forum na ten temat.Last edited by Doodeck; 2012-05-14, 19:41.Dalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck Wyświetlenie odpowiedziŚwięto Zmarłych - ale też nie pamiętam, kto był pomysłodawcą...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziA "Wypi******" to dla jakiego piwa miało być?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziA "Wypi******" to dla jakiego piwa miało być?
Podejdzie gość:
- Jest "Dobry Wieczór"?
- Nie ma, skończyło się...
- To wyp*.*
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziBodajże ja, to ma być dla Imperial Lagera 20° A dla długo wyczekiwanej miodowej Pinty - "Miodowy miesiąc"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck Wyświetlenie odpowiedziOstatecznie chyba Święto Zmarłych - ale też nie pamiętam, kto był pomysłodawcą...Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Zapisał i przekazał gdzie trzeba.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment