Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bosonogi
Wyświetlenie odpowiedzi
PINTA warzy!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bomba_z_wrocka Wyświetlenie odpowiedziW pare osob bylismy dobrze "urechotani", Docent mial zapisywac na kartce, zeby nie umknelo
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Baard Wyświetlenie odpowiedziPamiętam jeszcze "Najciemniej pod latarnią" ale czy to miał być porter pszeniczny to nie wiemPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziA kiedy będą dostępne butelki z Ogniem Szczęścia?
A tak na poważnie to powinno pojawić się za ok. 7 dni.
Na koniec maja mamy zaplanowany rozlew Ataku Chmielu i A`la Grodziskie.
W kolejce czeka Imperium Atakuje (druga warka), Czarna Dziura (wznowienie po prawie rocznej przerwie), Viva la Wita (druga warka) i kolejny raz Atak Chmielu.
Comment
-
-
W końcu ochłoneliśmy po FDP i łapiemy odech do dalszych działań.
Kochamy Wrocław i jego imprezy i w związku z tym i dzięki uprzejmości wrocławskich przyjaciół zawitamy z PINTĄ na rynek w pierwszy weekend czerwca (Europa na Widelcu).
Już teraz zapraszam wszystkich mołośników naszych piw
Specjalnie na tą okazję uwarzymy okazjonalną warkę jasnego lagera z dodatkiem leśnych jagód o nazwie DAJE RADY
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziNa koniec maja mamy zaplanowany rozlew Ataku Chmielu i A`la Grodziskie.
W kolejce czeka Imperium Atakuje (druga warka), Czarna Dziura (wznowienie po prawie rocznej przerwie), Viva la Wita (druga warka) i kolejny raz Atak Chmielu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedzi
Specjalnie na tą okazję uwarzymy okazjonalną warkę jasnego lagera z dodatkiem leśnych jagód o nazwie DAJE RADY
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziYes, yes, yes!!
Jako świeży fan wędzonek jestem na TAK.
Nie piłem jeszcze A`la Grodziskie jak i Czarnej dziury więc z przyjemnością nadrobię braki
P.S. Czy dystrybutor na Dolny Śląsk już jest?
P.S.2 Czy piwa na FDP były pasteryzowane?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Dymy Marcowe - no tego się nie spodziewałem (pozytywnie) myślałem że będzie to coś a la Jak w Dym, a tu wędzony "miód w gębie" Nie wiem czy twórcy Dymów znali końcowy efekt swojej pracy podczas warzenia ale trafili w 10. Po Aecht Schlenkerla Rauchbier Märzen, Dymy Marcowe od wczoraj to moje ulubione piwo, są prawie identyczne i mam tylko nadzieję, że w polskiej liście dań zagości to piwo na stałe .
Zdaję sobie oczywiście sprawę, że piwa typu Rauch są mocno kontrowersyjne i albo pokocha się je po pierwszym łyku albo .......
Dla mnie Dymy to objawienie wiosny 2012 i mam tylko nadzieję, że 39.000.000 polaków go nie polubi bo wtedy cała warka będzie moja
Sugestia dla Pinty jest tylko taka żeby etykiety zmienić na normalne papierowe bo kolekcjonerzy nie są w stanie tej samoprzylepnej odkleić.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Duchaczek Wyświetlenie odpowiedziDymy Marcowe - no tego się nie spodziewałem (pozytywnie) myślałem że będzie to coś a la Jak w Dym, a tu wędzony "miód w gębie" Nie wiem czy twórcy Dymów znali końcowy efekt swojej pracy podczas warzenia ale trafili w 10. Po Aecht Schlenkerla Rauchbier Märzen, Dymy Marcowe od wczoraj to moje ulubione piwo, są prawie identyczne i mam tylko nadzieję, że w polskiej liście dań zagości to piwo na stałe .
Zdaję sobie oczywiście sprawę, że piwa typu Rauch są mocno kontrowersyjne i albo pokocha się je po pierwszym łyku albo .......
Dla mnie Dymy to objawienie wiosny 2012 i mam tylko nadzieję, że 39.000.000 polaków go nie polubi bo wtedy cała warka będzie moja
Sugestia dla Pinty jest tylko taka żeby etykiety zmienić na normalne papierowe bo kolekcjonerzy nie są w stanie tej samoprzylepnej odkleić.
Comment
-
Comment