Dzięki za info.
PINTA warzy!
Collapse
X
-
-
Skoro już wypuściliście podstawki (chwała Wam za to!) to jeszcze powiedzcie jak można je zdobyć, puby? Nonic też już jest?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziSkoro już wypuściliście podstawki (chwała Wam za to!) to jeszcze powiedzcie jak można je zdobyć, puby? Nonic też już jest?Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziWczoraj nawarzyliśmy kolejną porcję Imperium Atakuje i po dłuższej przerwie przez wielu oczekiwaną Czarną Dziurę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika majeure Wyświetlenie odpowiedziKiedy trafią na rynek?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziNie myśleliście o reklamowaniu Czarnej Dziury w Playboyu lub Hustlerze? Chodzi to pytanie za mną od jakiegoś czasu.
Np. świeży CKM - str. 29.
Comment
-
-
Ja po raz kolejny w sprawie podstawek (przez PW dużo się nie dowiedziałem). Czy można je jakoś od Was odkupić? Macie je na zbyciu? Interesują mnie obie sztuki.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziJa po raz kolejny w sprawie podstawek (przez PW dużo się nie dowiedziałem). Czy można je jakoś od Was odkupić? Macie je na zbyciu? Interesują mnie obie sztuki.
Comment
-
-
Czarna Dziura i nowa porcja Viva la Wita jest już w sprzedaży.
Niebawem pojawi się Atak Chmielu i Imperium Atakuje. W dalszej kolejności: Dobry Wieczór, Ognie Szczęścia, Odsiecz Wiedeńska i Dymy Marcowe.
Jesienią PINTA planuje warzenie dwóch nowości oraz nowe aktywności promocyjne
Na przełomie lipca i sierpnia pojawi się też nasza firmowa szklanka Nonic.
Comment
-
-
Wygląda mi na piwo jagodoweVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
Comment