Trudno, żeby chłopaki z Pinty nie znali Sensora
PINTA warzy!
Collapse
X
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziWygląda mi na piwo jagodowe
Comment
-
-
Jak zakończyła się sprawa z dystrybutorem na Dolny Śląsk
Bo do pobliskiego Głogowa Pinta przyjeżdża aż z KatowicVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziJak zakończyła się sprawa z dystrybutorem na Dolny Śląsk
Bo do pobliskiego Głogowa Pinta przyjeżdża aż z Katowic
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziWczoraj do naszego magazynu dotarły długo oczekiwane szklanki z logo PINTA. Poniżej wizualizacja, zdjęcie zamieszczę niebawem po napełnieniu szklanki piwemPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Gratulacje piękne szkło, dobrze że nie zamówiłem nonica na 0,5
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziPrezentują się ok. Jaka pojemność? Mają cechę?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziPojemność szklanki to 660 ml, cecha jest na 500 ml.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziBędzie możliwość detalicznego zakupu?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziBędzie poprzez sklep internetowy www.dompiwa.comwww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Potwierdzam, ostatnio spożywałem w Piwnicy Zamkowej i od pierwszego.. chwytu czuć, że jest naprawdę solidne. Stylistyka według gustu, mi się bardzo podoba.
Comment
-
Comment