akurat jestem po trzecim Imperium i w tym stanie musze stwierdzić, że Pinta to najlepsze co przytrafiło się póki co polskim miłośnikom piwa
PINTA warzy!
Collapse
X
-
Tak à propos Chmielaków. Prawdopodobnie będę biegł w Półmaratonie Chmielakowym mam więc dla Pinty ofertę komercyjną Mogę na trasie prowadzić dystrybucję ulotek propagandowych no i mam jeszcze wolne miejsca reklamowe na koszulce
Z góry zaznaczam, że gotówka w rozliczeniu mnie nie interesuje. Tylko deputat izotoniczny po biegu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziTak à propos Chmielaków. Prawdopodobnie będę biegł w Półmaratonie Chmielakowym mam więc dla Pinty ofertę komercyjną Mogę na trasie prowadzić dystrybucję ulotek propagandowych no i mam jeszcze wolne miejsca reklamowe na koszulce
Z góry zaznaczam, że gotówka w rozliczeniu mnie nie interesuje. Tylko deputat izotoniczny po biegu
Comment
-
-
Propozycja nader atrakcyjna ale obawiam się, że po wypiciu litra Imperium to ja mogę pobiec tylko po następny litr
No cóż, jeśli nie chcecie skorzystać z mojej oferty to zaproponuję ją komuś innemu. Może jakaś hurtownia budowlana? Najwyżej będę biegł z cegłami w rękach...
A do Was i tak przyjdę się nawodnić (napiwnić) po biegu.
Comment
-
-
FOTOkonkurs PINTY
Gdyby ktoś miał pod ręką fajne zdjęcie z PINTĄ (piwo, szklanka, wydarzenie, ludzie) - zapraszamy do udziału w konkursie
Szczegóły na stronie http://www.browarpinta.pl/aktualnosc...okonkurs-pinty
Comment
-
-
Odp.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziA kiedy można się spodziewać jakiegoś nowego piwa?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziA kiedy można się spodziewać jakiegoś nowego piwa?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziI listopadzie.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziNie inaczej, będzie "Święto zmarłych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziAle też Halloween, więc moze pumpkin ale?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chmielnicki Wyświetlenie odpowiedziJa obstawiam "Wieczny odpoczynek" - pierwszy w Polsce (?) porter funeralnyLubię placki
Comment
-
Comment