Tak à propos Chmielaków. Prawdopodobnie będę biegł w Półmaratonie Chmielakowym mam więc dla Pinty ofertę komercyjną Mogę na trasie prowadzić dystrybucję ulotek propagandowych no i mam jeszcze wolne miejsca reklamowe na koszulce
Z góry zaznaczam, że gotówka w rozliczeniu mnie nie interesuje. Tylko deputat izotoniczny po biegu
Tak à propos Chmielaków. Prawdopodobnie będę biegł w Półmaratonie Chmielakowym mam więc dla Pinty ofertę komercyjną Mogę na trasie prowadzić dystrybucję ulotek propagandowych no i mam jeszcze wolne miejsca reklamowe na koszulce
Z góry zaznaczam, że gotówka w rozliczeniu mnie nie interesuje. Tylko deputat izotoniczny po biegu
Proponuję deputat izotoniczny na koszt PINTY przed biegiem, wtedy napewno wygrasz. Litr Imperium na zapleczu (żeby Cię komisja antydopingowa nie zobaczyła) i pobiegniesz w tempie Bolta w znacznie dłuższym dystansie.
Propozycja nader atrakcyjna ale obawiam się, że po wypiciu litra Imperium to ja mogę pobiec tylko po następny litr
No cóż, jeśli nie chcecie skorzystać z mojej oferty to zaproponuję ją komuś innemu. Może jakaś hurtownia budowlana? Najwyżej będę biegł z cegłami w rękach...
A do Was i tak przyjdę się nawodnić (napiwnić) po biegu.
Pojawiło się tych różnych wypustów Pinty w puszkach po różnych marketach, stąd i moje zainteresowanie, podsycone jeszcze kopyrowymi fimami. Tu akurat nabyte w Kaufie, ale chyba dostępne też poza sieciówkami. 9,99-10,99 PLN. Już przy Pinta Starter dla sieci Żabka miałem wątpliwości o...
Schwarzbier z Wieprza (tzn. z browaru w Wieprzu)
13% ekstr.,
5,5% alk.
Aromat - nie jest przesadnie intensywny, słodowy z gorzką czekoladą, ciut palony
Piana - wysoka, średnia trwałość, dłuższa koronka, trochę zostaje na szkle
Barwa - praktycznie czarna,...
Minęło trochę czasu od premiery zawierciańskiego pierwowzoru tego piwa: https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...ze-ko%C5%BAlak
Dokładniej 11 lat
Teraz zrodzony w Wieprzu Psze Koźlak ma
alkohol i balling bez zmian 6,7 / 16,5 ...
Comment