Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crocco
Wyświetlenie odpowiedzi
PINTA warzy!
Collapse
X
-
Sahti działa. Po dwóch zapomniałem zabrać roweru spod ZUPy . Generalnie zapach jest typowy dla zacieru pod owocowy bimber - nic ciekawego. W smaku jednocześnie spore rozczarowanie, ponieważ nie czuć żadnego jałowca , ale za to piwo jest wyjątkowo pijalne i zasadniczo wchodzi gładko - jak jakiś lekko gazowany soczek (dużo nut owocowych) . Wrażenia pozytywne, ale liczyłem na klimaty bardziej "jałowcowe". Czekam na wersję butelkową z lekką nadzieją, że może tam będzie trochę więcej lasu. Ponoć wersja testowa była bardziej odważna i bliższa fińskiemu sahtiLubię placki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GRNDpa Wyświetlenie odpowiedziSahti działa. Po dwóch zapomniałem zabrać roweru spod ZUPy .--------------------
--------------------
"Żółw porusza się z prędkością wystarczającą do upolowania sałaty. "
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ksy Wyświetlenie odpowiedziTo może lepiej, bo po dwóch to rower już tylko na plecach powinieneś zabrać. A zgaduje, że nie to miałeś w planie ;pLubię placki
Comment
-
-
Jak wyglądała premiera Końca świata w Warszawie można zobaczyć na Polskich Minibrowarach.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziJak wyglądała premiera Końca świata w Warszawie można zobaczyć na Polskich Minibrowarach.Last edited by Baard; 2012-12-02, 17:30.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Baard Wyświetlenie odpowiedzi"...mleko z korzuchem...". Docencie, koniec świataPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crocco Wyświetlenie odpowiedziJadę do Małpy popróbować.Mogę podwieźć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crocco Wyświetlenie odpowiedziMyślę,że Pan Krzysztof zaopatrzy Piwnicę w Koniec Świata w sobotę?
Comment
-
-
Dziwi mnie jedno - chyba nikt nie wspomniał o całkiem wyraźnym wędzonym aromacie, który ujawnia się wraz z ocieplaniem się piwa obok drożdzy i owoców. Ogólnie bardzo fajna ciekawostka, jak na mój gust mogłoby być bardziej wytrawne. Czekam na wersję butelkową dla porównania.
Comment
-
Comment