Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Zdrój
Wyświetlenie odpowiedzi
PINTA warzy!
Collapse
X
-
-
-
Odp.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziEliminacje tylko na FB?
A jeśli chodzi o FB, to jak dotąd zebraliśmy 149 konkretnych komentarzy w ciągu niecałych 24 godzin na temat asortymentu PINTY A.D. 2013. Robi wrażenie.
Comment
-
-
PINTA 2013
Na rok 2013 PINTA przygotowuje 4 premiery
Ze znanych i lubianych, trzon na 2013 to: Atak Chmielu, Viva la Wita!, Dobry Wieczór i Angielskie Śniadanie.
Głównym produktem eksportowym będzie Koniec Świata (pod inną nazwą).
I właśnie w oczekiwaniu na premiery, wspominamy sobie naszą najciekawszą piwowarską przygodę w 2012 roku
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
P.S. Gra nanosojuz w utworze "Anioły w Drodze"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziZaraz, to Stare Ale Jare nie będzie więcej warzone? Szkoda, bo altów ci u nas niedostatek, a ja tak bardzo je lubię
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Zdrój Wyświetlenie odpowiedziNa rok 2013 PINTA przygotowuje 4 premieryJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziZnakomicie . Kiedy pierwsza premiera? Mam nadzieję, że jeszcze przed FDP
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziJest przewidziana na kwiecień. W tym roku zmierzymy się z potężną ilością ponad 15 piw
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc Wyświetlenie odpowiedziCieszę się z takiego wyboru, chociaż wolałbym Dymy Marcowe zamiast Dobry Wieczór.
Czekam na więcej Sahti i powodzenia!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziDymy Marcowe też powrócą w 2013, ale trochę będziesz musiał poczekać.
Comment
-
-
A jeśli możecie takie coś ujawnić - jak mniej więcej przewidujecie łączną wielkość produkcji swoich piw w 2013 w stosunku do 2012?
Chodzi mi o to czy planujecie wyprodukować i sprzedać tyle samo, może o połowę więcej czy mniej?
Nie pytam o rozbicie na poszczególne piwa itp.
Pytanie moje wynika z tego że w 2012 w ogóle nie miałem szansy popróbować Angielskiego Śniadania i Stare Ale Jare (obu byłem bardzo ciekaw) - podobno mój sklep nie załapał się w hurtowni, za szybko poszły. Tak więc wzrost przerobu, który mógłby przełożyć się na lepszą dostępność, bardzo by mnie ucieszył.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Zdrój Wyświetlenie odpowiedziNa rok 2013 PINTA przygotowuje 4 premiery
Ze znanych i lubianych, trzon na 2013 to: Atak Chmielu, Viva la Wita!, Dobry Wieczór i Angielskie Śniadanie.
Głównym produktem eksportowym będzie Koniec Świata (pod inną nazwą).
pozdrawiam Krzysztof
Comment
-
Comment