Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DariuszSawicki
Wyświetlenie odpowiedzi
PINTA warzy!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwnicaZamkowa Wyświetlenie odpowiedziProponuję pozostawić nazwę "Koniec Świata".Jest bardzo fajna.Przecież pod tą nazwą zostało z sukcesem wypromowane.
pozdrawiam Krzysztof
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika walec Wyświetlenie odpowiedziA jeśli możecie takie coś ujawnić - jak mniej więcej przewidujecie łączną wielkość produkcji swoich piw w 2013 w stosunku do 2012?
Chodzi mi o to czy planujecie wyprodukować i sprzedać tyle samo, może o połowę więcej czy mniej?
Nie pytam o rozbicie na poszczególne piwa itp.
Pytanie moje wynika z tego że w 2012 w ogóle nie miałem szansy popróbować Angielskiego Śniadania i Stare Ale Jare (obu byłem bardzo ciekaw) - podobno mój sklep nie załapał się w hurtowni, za szybko poszły. Tak więc wzrost przerobu, który mógłby przełożyć się na lepszą dostępność, bardzo by mnie ucieszył.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziTo wszystko zależy od mocy prodykcyjnych jakie otrzymamy do wykorzystania w browarze (rach). Na tą chwilę mamy plan powiększony w stosunku do 2012 o prawie 100.
Comment
-
-
No to Zawiercia na półkach już w ogóle nie ujrzymy.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo to Zawiercia na półkach już w ogóle nie ujrzymy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo to Zawiercia na półkach już w ogóle nie ujrzymy.
Comment
-
-
A ja myślę, że ten od liczby mnogiej (browar), to sobie narobił kłopotów i to na własne życzenie, więc przynajmniej na razie będzie to tylko Zawiercie.Last edited by Pendragon; 2013-01-30, 13:01.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziIle powstało już warek sahti? Ciekaw jestem, czy łatwiej o powtarzalność piwa, którego proces produkcyjny ma mniej etapów niż zwykle.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse Wyświetlenie odpowiedziA z drugiej strony, dzięki zastosowanym drożdżom jest cokolwiek nieprzewidywalny.Lubię placki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziIle powstało już warek sahti? Ciekaw jestem, czy łatwiej o powtarzalność piwa, którego proces produkcyjny ma mniej etapów niż zwykle.
Comment
-
Comment