Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec
Wyświetlenie odpowiedzi
Zaopatrzenie sklepów specjalistycznych
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika a1410 Wyświetlenie odpowiedziAle czy jest w tym coś złego? Przecież po latach pojenia nas jednakową, bezpłciową breją musiało nastąpić odreagowanie...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziZłego nic nie widzę tylko od ludzi pasjonujących się piwem i to mocno podkreślających wymagam większego wyrobienia smakowego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziA Ty badałeś? (...)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika delvish Wyświetlenie odpowiedziNie bardzo rozumiem do czego zmierzasz. Jeśli piłeś te piwa przed wprowadzeniem, to dziwię się, że je wprowadziłeś do sklepu. No chyba, że piłeś po wprowadzeniu, to już kwestia podjęcia pewnego ryzyka.
Zawsze dziwiło mnie kto i po co kupuje Asahi, Kingfishera czy Fostersa. Moją dewizą było, że takich piw u mnie w sklepie nie będzie. Podobnie jak Bavarii, Corony i reszty bezsmakowego śmiecia, kupowanego na zasadzie egzotyki, a nie reprezentującego smaku.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziKojarzysz takie piwa jak Ochota Krepkoje czy Boczkariev. Otóż ja je piłem i wprowadziłem nawet na półkę w sklepie. (...)
A tyle jest wspaniałych browarów w Rosji co warzą znakomite piwa. Dlaczego wybór padł na nie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie, że nie badałem i co wiem ty także. Więc do czasu, gdy jeden z drugim sklepikarzem nie podejmie takiego ryzyka nie będą wiedzieli czy jest popyt na takie piwa jest czy nie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziAle czy tak ciężko Ci zrozumieć, że swoje twierdzenia opieram na wielu decyzjach, obarczonych ryzykiem, którego koszty odczułem na własnym portfelu.
Comment
-
-
Ale po co? Ty myślisz, że w Obornikach mieszkają sami koneserzy?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziAle po co? Ty myślisz, że w Obornikach mieszkają sami koneserzy?
Comment
-
-
Ale po co to popadanie w skrajność? To, że ktoś chce nie kupować polskiej koncernówki, nie znaczy, że chce kupować egzotyczne piwa, bo nie chce, do szczęścia mu to nie potrzebne.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi(...)nie znaczy, że chce kupować egzotyczne piwa, bo nie chce, do szczęścia mu to nie potrzebne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziBez urazy, ale cały probem polega na tym, że jak na razie nic co można podciągnąć pod ezotykę, co wiem nie było w twoim sklepie. Przeciętnego Kowalskigo tym nie zaintersujesz jak i również konesera. Trzeba poszukiwać produktów szczególnych a nie przeciętnych.
Z piw szczególnych mam/miałem piwa trapistów, Duvela, Blanche da Namur. No ale wg Ciebie to piwa przeciętne dostępne w każdym pseudospecjalistycznym sklepie.
Z mojej strony koniec dyskusji. Przyznaję Ci rację - w Polsce nie ma i nie będzie sklepów specjalistycznych. Ja w temacie piwa w dupie byłem i gówno widziałem. W dodatku mam w nosie klienta, bo nie zaoferowałem mu żadnego szczególnego towaru.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedzi(...)co takiego cudownego jest w piwie z (już nie pamiętam) Kazachstanu czy Tadżykistanu. Bo patrząc na wyroby rosyjskie, które miałem w sklepie są to piwa przeciętne.
(...).
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedzi(...)Przyznaję Ci rację - w Polsce nie ma i nie będzie sklepów specjalistycznych. (...).
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedzi(...)Ja w temacie piwa w dupie byłem i gówno widziałem. W dodatku mam w nosie klienta, bo nie zaoferowałem mu żadnego szczególnego towaru.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziSkąd to przekonanie?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
Comment