Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika suchy3
Wyświetlenie odpowiedzi
Od teraz Pilsner Urquell w Polsce tylko z Czech.
Collapse
X
-
No i juz w knajpie u mnie PU z Czech, etykieta po polsku. Oczywiście cena jest wyższa.
Jest inne, brak tego leciutkiego diacetylu i jakby mniej karmelowe.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rohozecky Wyświetlenie odpowiedziDobrze wiesz, komu matkuje nadzieja . Lepiej zapomnij o tamtym.
Czy ktoś zna może recepturę
Comment
-
-
W Sezamie widziałem Pilsnera po 7 złotych za butelkę. Kogoś nieźle walneło w beret."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
a ja piłem w lokalu 7 zł za 0,5, piwo jest już z Czech a cena nie wzrosła Może właściciele jeszcze się nie zorientowali. Co do jakości to w porównaniu z pierwszym czeskim, które piłem u nas i o którym pisałem odnotowałem zmianę na plus.
Comment
-
-
Szkoda, to było niezłe piwo, ogólnie dostępne i w akceptowalnej cenie...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziSzkoda, to było niezłe piwo, ogólnie dostępne i w akceptowalnej cenie...Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Fala Wyświetlenie odpowiedzihmm, czy na pewno mówisz o PU produkowanym w Tychach?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziA dlaczego nie? Było ogólnodostępne? Tak. W akceptowalnej cenie? Tak. Niezłe na tle polskich "pilsów"? Tak.
Comment
-
-
wiec tak - pilem zawsze pilsnera na licencji, w piatek kupilem polskiego za 3,50 zl, w sobote chcialem zakupic kolejne a tu 5,50 zl!! mysle pewnie sklep narzucil brutalna marze na moje ulubione piwko, w kolejnych sklepach to samo nawet 6 zl!! mysle, trzeba szukac innego piwa, wchodze do sklepu z alkoholami wylacznie, patrze a tu pilsner za 3,70 zl (dzis) zakupilem ucieszony, wracam do domu patrze a tu czeski oryginalny, z polskimi napisami, oczywiscie kampania piwowarska sprawuje nad nim opieke, jednak w domu spotkal mnie lekki zawod - 0 piany, kompletne zero piany, pojawia sie troche babelkow ale zachwile brutalnie znikaja, w polskim robil sie pierscien, i bardziej gorzkie jest, niewiem czy partia zla ale piwo to nie jest to samo co tamten polski, jak bym mial wybierac to polskiego bym pil ;x a wy jakie macie odczucia ? bo raczej poprzedni uzytkownicy tez byli zawiedzieni, ide do tego sklepu po kolejnego, byc moze zla butelka ;>
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lynx_lynx Wyświetlenie odpowiedziJeszcze więcej nowości z SAB Millera. Słyszałem pogłoski ( od dyr. reg. Z KP), że przymierzają się do montowania w polskich lokalach z Pilsnerem tanków wyszynkowych - na wzór czeski. Ciekawe co z tego wyniknie ?
Potwierdzam u mnie też w hurtowni cena wygięta na maxa. Będzie droższy niż Budvar czy importowany Zlaty Bażant. Nie wróżę im sukcesu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziI po ile wtedy będzie? Po 30zł?Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2011-05-28, 07:36.
Comment
-
Comment