Krzysiu, weź no, chłopie, przeczytaj całość, a nie odpisuj na wybrane posty, he?
idealne piwo...
Collapse
X
-
-
Marusia napisal/a
Krzysiu, weź no, chłopie, przeczytaj całość, a nie odpisuj na wybrane posty, he?
Superprzemek - nie zauważyłem NP. Faktów nie podważam, tylko stwierdzam, że nie jest to powód do naśladowania.
Comment
-
-
nie czytam całości i odpowiadam na wybrane posty ;-)
Marusia napisał(a)
Opinia o Amerykanach to juz osobny temat, ale ogólnie i skrótowo to są oni przecież przykładem masowej bezmyślnej konsumpcji.
Osobiście zgadzam się, że Bud wcale nie jest królem, choć z drugiej strony pewni ludzie tak uważają... (wielu z nich mieszka w USA) Z kolei uogólnienia typu Amerykanie to, Polacy tamto są mocno przesadzone i wg mnie w większości przypadków mijają się z prawdą bo nie można zakładać, że wszyscy są tacy sami. Szczerze mnie dotkneło, gdy wychodząc pewnego razu z Tesco w Budapeszcie usłyszałem opinię, że "Polacy to pijacy". Czy za kryterium normalności powinno się brać opinię ogólu czy grupki "specjalistów"? W końcu gustów na świecie jest tyle ile podniebień. Gdyby wszyscy na tej planecie zachowywali się nienormalnie, zostało by to uznane za norme. I jaki z tego wniosek? Nie wiem.
Idealne piwo, tak jak niektóre czekolady , powinno być robione z pasją, fantazją i reklamowane przez MałyszaGrill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!
Comment
-
-
Mam wrazenie, ze dla niektorzch idealne piwo to takie ktore pija wszyscz. Hmm yastanowcie sie cyz nie jest to czasem oznaka nie idealnosci a raczej braku wyrobionego smaku. NIe ma cyegos takiego jak idealne piwo bo kazyd powinien miec swoj wlasnz smak i dla kazdego ideal to moze bzc cos innego. )przeprasyam ye bey polskich zynakow ale klawiatura wzsiadlaTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
And69 napisał(a)
[...] Będziesz miał tyle właściwości ilu odpowiadających .Grill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!
Comment
-
-
To zależy od dnia , nastroju i towarzystwa . Ale lubie piwa ciemne wszelkiego rodzaju , z pilsów i pilsnerów mocno chmielone o wyrażnym smaku chmielu , nie za mocne tak 5,6 - 6,5 % .
Np. lednym z moich ulubionych piw jest Velkopopovicki Kozel 12%
Comment
-
-
Przypadkowo zajrzałem do tego tematu i widzę:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziOpinia o Amerykanach to juz osobny temat, ale ogólnie i skrótowo to są oni przecież przykładem masowej bezmyślnej konsumpcji.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
Comment