Browar Kormoran w BrowarBizie - komentarze
Collapse
X
-
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Takie tam żarty, bo tak naprawdę to nie rozumiem o co chodzi. Niech Kormoran zapłaci potrójnego premium użytkownika i niech pisze ile wlezie.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Comment
-
Moim zdaniem pomysł jest dobry, bo przy jasnych zasadach finansowania, pozwoli naszemu browar.biz się rozwijać. Może skorzystają inne browary?
I tak większość osób decyzyjnych w browarach zagląda na to forum i czyta opinie.Robię to co lubię - produkuję piwo.Comment
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
Prawdę mówiąc a raczej pisząc przecieram oczy ze zdziwienia.
Proponuje, aby wszystkie browary miały na browar.bizie dedykowane wątki, gdzie marketing danego browaru, jaki on by nie był, sprzedawał nam tanią, marketingową papkę.
Panie i panowie, na co my liczymy? Na to, że browary będą informowały nas o swoich przyszłych biznesowych posunięciach oraz recepturach swoich piw. Przecież to jest mrzonka.Comment
-
Prawdę mówiąc a raczej pisząc przecieram oczy ze zdziwienia.
Proponuje, aby wszystkie browary miały na browar.bizie dedykowane wątki, gdzie marketing danego browaru, jaki on by nie był, sprzedawał nam tanią, marketingową papkę.
Panie i panowie, na co my liczymy? Na to, że browary będą informowały nas o swoich przyszłych biznesowych posunięciach oraz recepturach swoich piw. Przecież to jest mrzonka.
Browar zamieszczający cokolwiek w tego typu wątku musi mieć świadomość, że papka nie przejdzie i zostanie tu skrytykowana. Bo zostanie.Comment
-
Forumowiczów cenię nader wysoko, tyle tylko, że nie chciałbym aby nasz browar.biz był zaśmiecany przez marketingowy bełkot! Wystarczy mi, gdy takie śmieci czytam na portalu spożywczym lub na onet.plOstatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2011-06-30, 15:14.Comment
-
Ja tam dałbym im szansę, tak jak rozróżniam piwa np. z Kormorana od tych np z Tych(ów), tak jest szansa, że przedstawiciele Kormorana nie pójdą w ślady marketingowego bełkotu rodem z onetu. Ja w każdym razie cenię tę inicjatywę Kormorana, spróbować trzeba, a jak wyjdzie inaczej (na co nie liczę), no to będziemy mądrzejsi na przyszłość.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
Forumowiczów cenię nader wysoko, tyle tylko, że nie chciałbym aby nasz browar.biz był zaśmiecany przez marketingowy bełkot! Wystarczy mi, gdy takie śmieci czytam na portalu spożywczym lub na onet.plComment
-
Nie nazwałbym tego inicjatywą. Chłopaki szukają pomysłu na tanią reklamę i nic ponad to.
Gdyby chcieli już dawno by informowali nas o swoich poczynaniach.Comment
-
Oj tam, oj tam... Zresztą zawsze możesz wrzucić Browar Kormoran do ignorowanych i masz sprawę załatwioną. Ja tam chętnie poczytam, co mają do powiedzenia.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment