Laboratoria juz nad tym pracuja
Nowości z KP (miodowe, niepasteryzowane)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziChińczycy poradzą sobie z każdym zapotrzebowaniem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziJa już przeBIERam nóżkami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziSkąd ku... w tym kraju tyle mioduJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Nie wiem jak tam w KP z miodowymi i "niepasterami mikrofiltrami", ale ostatnio słyszałem, jak zwykle od zaufanej osoby z KP, że mają zamiar wprowadzić na nasz rynek Velkopopovickiego Kozla, jasny i czarny w wersji beczkowej. Dwadzieścia lat temu byłbym wniebowzięty... ale teraz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zipkeczup Wyświetlenie odpowiedziNa Allegro pojawił się nowy kapsel "Żubr Ciemnozłoty"...
Comment
-
-
Tylko jak rozumieć ten bursztyn, to będzie polotmave? Jeśli tak to jakoś kiepsko to widzę od strony promocyjnej. Żubr to Żubr, zawsze był piwem jasnym około 12,5 Blg i dodawanie jego kolejnych wcieleń jest dla mnie delikatnie mówiąc śmieszne. Co innego gdyby KP nie wycięła równo przy ziemi wszystkich pozostałych marek białostockich i nie zrezygnowała z szyldu "Dojlidy". Wtedy dajmy na to Doljidy Bursztynowe obok Żubra i np: Magnata czy Classica miałoby ręce i nogi i jakoś tworzyło spójną ofertę.
Comment
-
-
A ja myślę, że zarówno akcjonariusze KP, jak i kadra zarządzająca dostają codziennie biuletyn, zawierający najbardziej sekciarskie teksty z forum (np. z tego tematu) i wyją ze śmiechu, w niektórych przypadkach zrywając boki, a nawet spadając z fotela.
KP służy do zarabiania BARDZO DUŻYCH PIENIĘDZY, a nie do zaspokajania fochów jakichś piwnych sekciarzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziA ja myślę, że zarówno akcjonariusze KP, jak i kadra zarządzająca dostają codziennie biuletyn, zawierający najbardziej sekciarskie teksty z forum (np. z tego tematu) i wyją ze śmiechu, w niektórych przypadkach zrywając boki, a nawet spadając z fotela.Last edited by Cooper; 2011-08-01, 08:28.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziKP służy do zarabiania BARDZO DUŻYCH PIENIĘDZY, a nie do zaspokajania fochów jakichś piwnych sekciarzy.
Oni się śmieją, my się śmiejemy, wszystkim wychodzi na zdrowie. Zły układ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzi...ośmieszając się przed milionami.
Szczerze mówiąc, to poza garstką forumowych sekciarzy nie widziałem tych milionów, szydzących z wypowiedzi przedstawicieli browarów. Wręcz przeciwnie, sądzę, że znaczna większość owych "milionów" łyka te bzdury jak prawdę objawioną.
Comment
-
Comment