Sorry, że tak się wtrącam z trochę OT: a które piwa w Polsce są niepasteryzowane i nie-mikrofiltrowane? Mowa o piwach dostępnych na rynku
Które piwa w Polsce są niepasteryzowane i nie-mikrofiltrowane?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Szalona Wyświetlenie odpowiedziSorry, że tak się wtrącam z trochę OT
które piwa w Polsce są niepasteryzowane i nie-mikrofiltrowane? Mowa o piwach dostępnych na rynku
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziMikrofiltracja dotyczy Łomzy, Perły, Kasztelana, Bosmana, Piasta i najnowszych wynalazków GŻ (Leżajsk, Królewskie, Specjal). (...).
Comment
-
-
Dziękuję za info - Amber mi nawet smakuje. A piwa z Ciechanów-a rozumiem są "prawdziwie" nie-sterylizowane?
BTW:
Sorry za nieporozumienie, ale nie jestem kobietą - to nick powiązany z pewną grą MMO
(a poza tym zawsze mogę powiedzieć, że to tak po madziarsku )Last edited by Szalona; 2011-07-11, 07:54.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Szalona Wyświetlenie odpowiedziDziękuję za info - Amber mi nawet smakuje. A piwa z Ciechanów-a rozumiem są "prawdziwie" nie-sterylizowane?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotry Wyświetlenie odpowiedziżywe z ambera jest mikrofiltrowane - sprawdzone empirycznie na 10 butelkach w komórce - rok po dacie było niezepsute i pijalne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Szalona Wyświetlenie odpowiedziDziękuję za info - Amber mi nawet smakuje. A piwa z Ciechanów-a rozumiem są "prawdziwie" nie-sterylizowane?Last edited by ART; 2011-07-19, 16:56.
Comment
-
Comment