Serwis instalacji ( nalewaka ).

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • blackseven
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2004.04
    • 2

Serwis instalacji ( nalewaka ).

Witam. Jeśli temat nie w tym miejscu to proszę o przeniesienie.
    Jako, że postanowiłem się uniezależnić i nie chadzać daleko od domu na bazie firmowych podzespołów zbudowałem sobie domowy nalewak do piwa. Schładziarka, butla, kij itp. Czyli mam właściwie wszystko zmontowane. Niemniej sprzęt stał nie używany kilka lat. Poszukuję kogoś, kto mógłby "przeserwisować" i oczyścić zestaw we Wrocławiu lub namiaru na taką osobę. Sprzęt jest sprawny ( test schładzarki, butli, liczników ). Jeśli ktoś mógłby pomóc to z góry dziękuję. Szukałem informacji na forum ale nic nie udało mi się odnaleźć. Pozdrawiam. Jakby co to mój mail: hdwroclaw@poczta.onet.pl.

Related Topics

Collapse

• dadek
    Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
    dadek
    Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
    2024-10-23, 00:37
  • dadek
    Chorwacja, Solin, ul. don Frane Bulića 4, Brew My Beer
    dadek
    O tym browarku powiedział nam piwowar z browaru LAB w Splicie, jako że właściciele to jego kumple. Dzwonił nawet do nich żeby nas umówić na wizytę, która doszła do skutku po dwóch dniach 19.08.2021 gdy to jeden z piwowarów był na miejscu.
    Solin znany głównie z ruin antycznego amfiteatru...
    2021-10-28, 02:02
  • dadek
    Jaworzno, Stanisława Lema 17, Browar Bury
    dadek
    24.07.2019 miałem okazję odwiedzić browar Bury. To całkowicie nowy zakład zaprojektowany i zbudowany od podstaw na specjalnie zakupionej w tym celu działce, więc nie dziwne że znajduje się na peryferiach miasta w kształtującej się strefie przemysłowej.
    Sam budynek nie jest zbyt wielki,...
    2019-08-30, 02:50
  • zAjkA
    Warszawa - Serwis nalewaków, pompek KEG, gdzie?
    zAjkA
    Cześć wszystkim,
    Znalazłem swoja starą pompkę do wyszynku piwa z beczki keg. Leżała blisko 12 lat w piwnicy. Gdzie w Warszawie lub okolicach znajdę kogoś kto serwisuje takie rzeczy? Z racji wieku trzeba ją zapewne wyczyścić oraz pewnie wymienić uszczelki, przesmarować. Za każde...
    2020-07-16, 13:43
  • Jednopivkonevadi-_
    Sprzęt do browaru restauracyjnego
    Jednopivkonevadi-_
    Witam serczenie wszystkich forumowiczów,
    Mam pytanie:
    Czy kotły zacierne, z klasy kotłów takich jak:
    Kocioł zacierny COOBRA CRAFTBREWER CB5 - 50L, czy Kocioł zacierny BULLDOG MASTER BREWER 30L automat - nadają się do warzenia piwa w małym browarze restauracyjnym?
    ...
    2019-03-29, 02:05
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...