To ja podłącze się pod te pytania o IBU o zapytam się o wartość dla Kormorana Jasnego Mocno Chmielonego, według tej samej metody (Ragera).
Browar Kormoran
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziTo ja podłącze się pod te pytania o IBU o zapytam się o wartość dla Kormorana Jasnego Mocno Chmielonego, według tej samej metody (Ragera).Warzymy piwo, lubimy warzyć piwo i robimy to z pasją!
www.BrowarKormoran.pl
Comment
-
-
-
Piłem dziś Świeże ( data do 26-09-2011) . Wasz piwowar leci sobie w kulki. Wywalić z roboty i tyle. Znowu DMS na poziomie niedopuszczalnym.
JAk nie wiecie, co to jest DMS to kilka linków.
I serio, KOrmorany to nie piwa za 1.39. Ja waszego piwa poniżej 3 pln nie kupię. JAk walicie takie premiumowe ceny, to dbajcie o jakośc. I nie pitolić, że to wypadek przy pracy. Jak kilka (?) warek się tak robi, to nie jest to wypadek.
Piszecie "piwo dla konesera" . Bzdury!!!! Koneser to znawca piwa, nie zaś baran, który wychowany na Tyskim nie ma pojęcia co to dobre a co złe piwo.Last edited by Feti; 2011-09-17, 14:23.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BrowarKormoran Wyświetlenie odpowiedziDziękujemy za odwiedziny. Mamy nadzieję, że Wam się podobało i zapraszamy ponownie.
.....
Życzę też asertywności na forum, bo niektórzy, szczególnie anonimowi, których nikt tu nie zna z widzenia, zamiast pójść do lekarza, to się leczą w necie i robią promocję, co tu ukrywać chamstwa.
Comment
-
-
Podobało się i to baaaardzo. Super przyjęcie, super ludzie tam pracujący, super piwka. Mogliśmy zajrzeć w każdy kąt, napić się z każdego tanku, pogadać miło o piwnych sprawach. Takie zwiedzanie to zlotowa wisienka na torcie. Dzięki!
Comment
-
-
Było tak fajnie, że nie zadaliśmy zbyt wielu trudnych pytań Trzeba przyznać, że załoga pod wodzą Andrzeja Śmigla rozegrała nas po mistrzowsku - przyjacielskie przyjęcie w browarze, wizyta ekipy w piątkowy wieczór na zlocie - naprawdę poczuliśmy się jak najlepsi przyjaciele Browaru Kormoran.
W innych browarach oczywiście też zawsze było miło i może nawet bardziej merytorycznie, ale trzeba przyznać, że chlebek ze smalcem i ogóraskiem + wałęsanie się między tankami i samodzielne dolewanie sobie dowolnie wybranego piwka zdarzyło nam się pierwszy raz i było to wielce przyjemne doświadczenie.
Podejrzewam, że jak już piwo z pewnego góralskiego tanku ujrzy światło dzienne, to wszyscy, którzy tam byli, będą je nazywać L2
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi...to wszyscy, którzy tam byli, będą je nazywać L2
Nieco poważniej: w browarze był pełny luz i przyjazna atmosfera, czułem się jak u dobrych, starych znajomych. Wasze
A tymi "niedodopytanymi" fanatykami technologii i gramatur bym się nie przejmował, piwo ma być smaczne i tyle
Comment
-
-
Na Waszej stronie jak i profilu FB pojawiła się informacja o warjacji piwa Kormoran Ciemny czyli o piwie Szoko. Mam dwa małe pytanka: czy to piwo opare jest na recepturze pierwszego Kormorana Ciemnego ale z większą ilością czekolady? Oraz czy jest to wersja limitowana?
Comment
-
-
Warzymy piwo, lubimy warzyć piwo i robimy to z pasją!
www.BrowarKormoran.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BrowarKormoran Wyświetlenie odpowiedziDziś rozlaliśmy Marcowe z Browaru Kormoran.
Zawartość alkoholu: 7,2% obj. Ekstrakt: 14,5% wag.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof Wyświetlenie odpowiedziTo jeszcze jedno moje pytanie, a raczej dwa:
za niedługo odbędzie się European Beer Star, czy p. Olkowski będzie wśród jurorów? Które piwa wysłaliście tym razem?
Na European Beer Star nasze piwa były wystawiane dwukrotnie.
Raz zostaliśmy nagrodzeni: http://european-beer-star.com/ebs_en...inner_2004.pdf
Mimo, iż organizatorzy dość restrykcyjnie przestrzegają zasady, by jurorzy nie oceniali "własnych" piw, to Browar Kormoran zrezygnował z wystawiania własnych produktów.Warzymy piwo, lubimy warzyć piwo i robimy to z pasją!
www.BrowarKormoran.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BrowarKormoran Wyświetlenie odpowiedziMimo, iż organizatorzy dość restrykcyjnie przestrzegają zasady, by jurorzy nie oceniali "własnych" piw, to Browar Kormoran zrezygnował z wystawiania własnych produktów.
Comment
-
Comment