Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BrowarKormoran
Wyświetlenie odpowiedzi
Browar Kormoran
Collapse
X
-
-
-
A ja bym wolał coś takiego: http://www.nogne-o.com/seasonal-beers/god-jul.html
Pomarzyć dobra rzecz . Ale nic z tego, przecież już przedstawiciele BK pisali że górnej fermentacji niet.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedziAle etykietka bardzo ładna. Dla mnie czołówka, zaraz po Namysłowie n/p.
Comment
-
-
Koncert życzeń znowu zaczynacie? Nasze rozmowy z polskimi browarami to można tym zilustrować i tyle: http://www.youtube.com/watch?v=h5aF2CSwNTU
Ja jestem kierownikiem tego browaru. Nie mamy pańskich ejli i co pan nam zrobi?
- cham sie uprze i mu daj! No skąd wezme jak nie mam!
Comment
-
-
Może nie dadzą nic teraz takie życzenia, ale kropla drąży skałęLast edited by ART; 2011-12-06, 11:32.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART coś wie!
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziMoże nie dadzą nic teraz takie życzenia, ale kropla drąży skałę
z naciskiem na:
Bezpośrednią inspiracją były opinie i sugestie konsumentów, szczególnie internautów.
he he he
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziA może by tak uwarzyć coś co przypomina piwo?!
Według mnie to bardzo przypomina piwo - szklana butelka 0,5l , kapsel, etykieta, na której widnieje nawet napis "piwo"...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nynek Wyświetlenie odpowiedziA może by tak nie narzekać i cieszyć się, że to nie kolejne jasne, albo inne miodowe?
Według mnie to bardzo przypomina piwo - szklana butelka 0,5l , kapsel, etykieta, na której widnieje nawet napis "piwo"...
Comment
-
-
No dobra, ale tak serio, jakby to było piwo górnej fermentacji, to byłoby ok, tak? A jak jest lager, to już kicha. No nie przesadzajmy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziNo dobra, ale tak serio, jakby to było piwo górnej fermentacji, to byłoby ok, tak? A jak jest lager, to już kicha. No nie przesadzajmy.
Można przyjąć do wiadomości, że nie będzie górnej fermentacji, ale efekt wypuszczenia kolejnego aromatyzowanego piwa świadczy, że dyskusja na tym forum na temat nowych piw jest oczywistą fikcją.
Comment
-
Comment