Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd
Wyświetlenie odpowiedzi
Browar Kormoran
Collapse
X
-
-
-
Pięć lat temu w Czechach szczytem oryginalności piwnogatunkowej była fatalna pszenica przekładana plastrem cytryny (pomijam smaczne lagery, bo nie o te tu chodzi). W tamtym czasie myślałem że Czesi brną nie wiadomo gdzie - a jednak coś się zmieniło, nieprawdaż?Last edited by ART; 2011-12-06, 14:08.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ja mam pytanie do BrowarKormoran.
Mam pytanie o pytanie o wiek przed dostępem do materiałów na stronie browaru.
Bardzo bym prosił, aby mi wytumaczyć to, dlaczego w tym pytaniu uwzględniacie przebywanie na terenie USA? Dlaczego nie ma innych państw? Tylko USA są w ten sposób wyróżnione. Skąd się to wzięło i po co? Jest jakiś paragraf na to, umowa państw Polska-USA czy co?Last edited by ucho; 2011-12-06, 14:18.
Comment
-
-
Zapytaj o to Zuckerberga.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziPięć lat temu w Czechach szczytem oryginalności piwnogatunkowej była fatalna pszenica przekładana plastrem cytryny (pomijam smaczne lagery, bo nie o te tu chodzi). W tamtym czasie myślałem że Czesi brną nie wiadomo gdzie - a jednak coś się zmieniło, nieprawdaż?
Jak zauważył Kopyr, widocznie w Kormoranie cenią sobie bardziej opinię internauty z fejsbuka niż z browar.bizu. Nadzieję na zmiany upatruję w takich przedsięwzięciach jak PINTA. Gdy takich Pint będzie więcej, być może i w Kormoranach coś się zmieni
I nie chodzi tu tylko o górną fermentację.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziJak zauważył Kopyr, widocznie w Kormoranie cenią sobie bardziej opinię internauty z fejsbuka niż z browar.bizu.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nynek Wyświetlenie odpowiedziA może by tak nie narzekać i cieszyć się, że to nie kolejne jasne, albo inne miodowe?
Według mnie to bardzo przypomina piwo - szklana butelka 0,5l , kapsel, etykieta, na której widnieje nawet napis "piwo"...
Z tego ślepego papugowania?!
Mało jest na świecie gatunków, które nie mają swoich reprezentantów w Polsce?
Jeden wypuszcza miodowe do drugi również musi mieć w swoim portfelu. Jeden wypuszcza na rynek z przyprawami to drugi również musi mieć takowe. Smutne i żałosne jednocześnie.
A nie mogłoby być tak, jeden warzy Alta, drugi PRAWDZIWEDGO Stouta, trzeci IPA....Last edited by abernacka; 2011-12-06, 15:32.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ucho Wyświetlenie odpowiedziJa mam pytanie do BrowarKormoran.
Mam pytanie o pytanie o wiek przed dostępem do materiałów na stronie browaru.
Bardzo bym prosił, aby mi wytumaczyć to, dlaczego w tym pytaniu uwzględniacie przebywanie na terenie USA? Dlaczego nie ma innych państw? Tylko USA są w ten sposób wyróżnione. Skąd się to wzięło i po co? Jest jakiś paragraf na to, umowa państw Polska-USA czy co?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziMoże dlatego że pełnoletni (w rozumieniu dopuszczony do alkoholu) w Europie to nie to samo co pełnoletni w USA
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ucho Wyświetlenie odpowiedziMam pytanie o pytanie o wiek przed dostępem do materiałów na stronie browaru.
Bardzo bym prosił, aby mi wytumaczyć to, dlaczego w tym pytaniu uwzględniacie przebywanie na terenie USA? Dlaczego nie ma innych państw? Tylko USA są w ten sposób wyróżnione. Skąd się to wzięło i po co? Jest jakiś paragraf na to, umowa państw Polska-USA czy co?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziJak zauważył Kopyr, widocznie w Kormoranie cenią sobie bardziej opinię internauty z fejsbuka niż z browar.bizu.Tak dla referendum w sprawie usunięcia Ryszarda Grobelnego ze stanowiska prezydenta m. Poznania!
Comment
-
Comment