Piwo z USA - prywatny import
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Comment
-
Kochany szuka sie promocji. Poluj na promocje typu "szalone środy w Locie", jak również w Lufthansie i w Malev.
Spokojnie tam znajdziesz bilety za 1500zł, max 2000zł.Comment
-
Jak na razie wszystko docierało do mnie w całości, aczkolwiek trzeba się uzbroić w cierpliwość, niekiedy anielską.Comment
-
Comment
-
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
-
Comment
-
To tylko kwestia ceny, jaką ktoś jest gotów zapłacić za dane piwo, czy to doliczając paczkę, czy podróż do źródła. Ja rzadko jestem w stanie się przemóc, żeby wybulić za piwo powyżej 10 zł, po prostu postanowiłem sobie postawić jakieś granice finansowe mojej pasji piwnej. Podróż jak najbardziej, ale w tylu miejscach jeszcze nie byłem, że nie chcę planować sobie wyjazdów tylko pod kątem piwnym. Zresztą warto czasem trochę od piwa odpocząć, lepiej smakuje.Comment
-
Zawsze możesz kogoś poprosić aby tobie podesłał paczuszkę z piwamiComment
Related Topics
Collapse
-
Wahałem się, gdzie to wpisać, bo mamy do czynienia z kooperacją litewskiego browaru z polskim kontraktowym Dzikim Wschodem, ale jako że na puszce naklejono kwit, że to import, niech więc będzie, że import, choć chmiele z Polish Hops i nazwa wskazuje, jakie.
Alk. 4, 7%. E, brak.
...-
Channel: Litwa
2024-09-28, 21:25 -
-
Rožmberk nad Vltavou to przepiękna miejscowość w kraju południowoczeskim, położone nad Vltavou.
Ikoną miasta jest 13-wieczny zamek, wzniesiony w 1262 roku, a od 2023 roku do miasteczka powróciły tradycje piwowarskie.
Dawny browar istniał od 1590 roku, został założony...-
Channel: Czechy
2024-12-31, 11:40 -
-
Tripel 8,5% alk.
De Brabandere to obecna nazwa dawnego browaru Bavik w Bavikhove we Flandrii Zachodniej.
Jeszcze bardziej pogmatwana jest historia piwa Wieze, które warzone było w browarze Van Roy (znanym również jako Het Anker Wieze) w Wieze we Flandrii Wschodniej, ale browar...-
Channel: Belgia
-
-
Jest jakiś sposób na import danych z Brewtarget 1.2.4 do 2.3.0 ?
-
Channel: Kołyska piwowarska
2017-03-06, 12:54 -
-
Posiadam skład podatkowy na Śląsku dedykowany pod import piwa. Zainteresowanych współpracą proszę o kontakt pod nr: 501390906 lub mailem: minibrowarchorzow@onet.pl .
- Loading...
- Koniec listy.
Comment