od kapsla gołego ? Oczywiście na butelkę do piwa, przy ilości hurtowej np. 10 000 sztuk. Pytam, bo niektóre browary na tym oszczędzają, a przynajmniej im się tak wydaje, bo przecież za towar i tak płaci klient.
Porządkuję burdel w piwnicy i potrzebuję z 10-15 skrzynek na piwo (bez butelek). Takich żeby pasowały butelki wysokości NRW. Najchętniej z browarów czeskich / niemieckich, ale nie wybrzydzam. Normalnie jak jestem w Czechach to biorę za kaucję jedną ale nie wezmę przecież naraz 15 sztuk...
Sprzedam zbiór etykiet stare byłe ZSRR - Rosja i inne republiki, Europa, Azja.
425 sztuk i 10 sztuk napoje produkowane w browarach. Etykiety 20-to letnie i starsze.
Nowe, nie klejone, każda inna, różne odmiany, kolory, przesunięcia.
Pokazana jest część zbioru.
Propozycje...
Koleżanki i Koledzy. Chcę na moją zabawę weselną zamówić szklanki do piwa z wykonanym nadrukiem. Będzie to świetny prezent dla gości, a i naczynia do trunków się przydadzą. Zastanawiam się, gdzie można wykonać nadruk. A najlepiej załatwić to za jednym razem, z kupnem szkła. Niestety...
Mam do sprzedania parę butelek w bardzo dobrym stanie, każda butelka jest z 1 warki i może jakiś kolekcjoner się nimi zainteresuje
W razie chęci zakupu lub by czegoś się jeszcze dowiedzieć zapraszam do kontaktu mailowego M.Lebedynski1993@gmail.com
Ceny ustalimy podczas rozmowy...
Comment